Mi lehet a megoldás?
Sziasztok!
Gondoltam itt irok mindenkinek választ.
Kezdenén azzal hogy megtértem és próbálok Istennek tetszõ módon élni és az életemet teljesen rábíztam és neki adtam a szívem
Imádkozni is rendszeresen szoktam valamint rendszeresen járok templomba és bibliatanulmányozó körbe és imaközösségbe is.
Imáim igenis köszönettel kezdõdnek vagyis hálát adot Istennek azért amit értem tett és hogy velem van és segít nekem de a kérés csak utolsóként hangzik el mert Isten szerintem nem kivánságteljesítõ szökõkút stb.ezt ti is értitek
A terveim nem olyanok amik ne tetszenének Istennek hiszen nem pénzre hatalomra és egyebekre ácsingózom hanem csak egy normális életre amiben nincs ilyen sok balszerencse és sikertelenség mert most nem merek álmodnieg tervezni mert pont az nem teljesül sõt:(((((
Nem vagyok akaratos sem de nagyon elegen van már ebbõl éppen ezért irtam ide a kérdésemet nem pedig az ezotéria körbe a Sátán "cimboráihoz" meg a flúgosokhoz meg a hitetlenekhez persze.
Ha tudtok segíteni kérlek irjatok privát üzenetet.Elõre is köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!