Mi vagy ki az isten?
Az Isten egy mindenható lény
a menny egy másik dimenzió
Isten az, ami VAN. Nem csak volt, vagy csak lesz, hanem VAN, vagyis örök, végtelen, állandó. Ugyanez jellemzi az ember önvalóját, ami szintén VAN, és ami része Istennek, az Ő kiterjedése.
A menny és pokol pedig nem egy-egy földrajzilag behatárolható hely, hanem tudatállapot.
"Mi vagy ki az isten?"
Én vagyok.
"minnek képzelitek el, fénynek,vagy embernek vagy állatnak"
Ne képzelődj, mert megárt.
"és hol?"
Itt.
"miaz a menny?az hol van"
Ne erőlködj, úgysem jutsz be. Teltház van már régen. Ha nincs VIP belépőd, akkor számodra marad a pokol. Kicsit ugyan meleg van ott, de időd lesz rá, hogy hozzászokj.
Semmiképpen sem az, amit a mai vallások annak gondolnak.
Isten az, aki megteremtette azokat a törvényeket, amik alapján létrejöhetett a világegyetem és benne az anyag, az energia, és minden. Azaz egy szinttel magasabban van, mint ahová a vallások helyezik.
Isten midnen vallásban mást jelent.Jézus Isten fia.Van olyan vallás ahol hiszik,hogy ő a megváltó van ahol még várják.Isten teremtette a világegyetemet és nem lehet betűről betűről leírni,hogy "ki ő".
Csak hinned kell ,hogy van és VAN.:)
Amen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!