Milyen büntetést kap az a másvilágon a katolikus vallás szerint, aki nem megy el misére és nem is gyónja meg? Pokolra kerül vagy tisztítótűzben szenved?
"Katolikus vallás szerint"...
Az én vallásomban nincs se pokol, se tisztítótűz.
Ezért szerintem az én vallásom jobb.
Szerintem váltanod kéne ha nem akarsz elégni :D
2-esnek:
Jel 20:13 A tenger kiadta a benne levő halottakat, a Halál és a Pokol is kiadták a náluk levő halottakat, és megítéltetett mindenki cselekedetei szerint.
Jel 20:14 És a Halál és a Pokol belevettetett a tűz tavába: ez a második halál, a tűz tava.
Luk 16:22 Egy nap a szegény ember meghalt, és az angyalok Ábrahám karjaiba vitték őt. A gazdag is meghalt, és őt is eltemették.
Luk 16:23 De ő a pokolba került. Egyszer, amikor kínok között felpillantott, meglátta a távolban Ábrahámot, a karjaiban pedig Lázárt.
Tudom, hogy bonyolult ellentmondani egy tévtanításnak, de azért próbáld meg. Jézus nem hazudott, se a Biblia.
Azért ,jó volna elgondolkodni ,hogy a katolikus vallás nézete,
vagy Isten szava mérvadó,
Én inkább Bibliának hiszek,hiszen ez Isten üzenete.
De azért a katolikusoknál is van sok jó dolog.
Azért a tisztító tűz,meg ami még nincs benne a Bibliában ................hát nem tudom honnan szedik ,és miért hisznek ilyesmiben.
NEM MONDHATJA MEG A FÖLDÖN EGY EMBER SE, HOGY KI KÁRHOZIK MAJD EL!!!! AZT CSAK AZ ISTEN TUDJA!!! A KATOLIKUS EGYHÁZ IS EZT TANÍTJA, A TÖBBI CSAK TÁMPONT, DE BIZTOSRA NEM MONDJA KI SENKIRE, HOGY NA EZ ELKÁRHOZIK!!
ÉRTSÉTEK MÁR MEG, KÉRLEK, HOGY A KATOLIKUS VALLÁS IS FEJLŐDIK, TANUL, ÉS TÖKÉLETESEDIK, AHOGY A DOLGOKAT KOMMUNIKÁLJA AZ EMBEREK FELÉ. SEMMI NEM FEKETE VAGY FEHÉR, KÖZTE SOK ÁRNYALAT VAN MÉG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!