Az ember a lelek, akinek teste van - vagypedig az ember a test, aminek lelke van?
"Az ember a lélek, akinek teste, valójában több teste van, mert a látható eszköz mellett, amely által az alacsonyabb világban működik, más, a közönséges látással nem észlelhető eszközei is vannak, amelyek által az érzelmi és mentális világokkal érintkezik." (Leadbetter)
Ezt olvastam, es ezt el tudom fogadni.
A vallasok hogyan tudjak, mit tanitanak errol ?
Szervusz
Mivel senki nem küldte el neked annak a válaszát, aki megteremtette az embert (abszolút tudományosan), engedd meg, hogy leírjam Isten közlését a kérdésedre:
1Mózes1, 26-28 "Majd ezt mondta Isten: „Alkossunk embert a mi képmásunkra és hasonlatosságunkra, és uralkodjon a tenger halain, az egek repdeső teremtményein, a háziállatokon, az egész földön, és minden földi csúszó és mászó állaton.” És Isten megteremtette az embert a maga képmására, Isten képmására teremtette; férfinak és nőnek teremtette őket. Isten ezután megáldotta őket, és ezt mondta nekik Isten: „Legyetek termékenyek, sokasodjatok, töltsétek be a földet és hajtsátok uralmatok alá; uralkodjatok a tenger halain, az egek repdeső teremtményein, és minden élő teremtményen, amely a földön mozog.”"
és
2,7 "És ekkor Jehova Isten megformálta az embert a föld porából, és az orrába lehelte az élet leheletét, így lett az ember élő lélekké."
Üdvözöllek: Zita
A lélek Istentől való...és egyedül a lélek az, ami az embert megeleveníti...a test (a legmélyebb tudás szerint) nem használ semmit.
Én magam ezt hiszem és még él a lelkem, itt is = a Földön = a Pokol előszobájában.
---
Elárulok nektek egy titkot:
azért vagytok itt, hogy önnön lelketekért megküzdjetek - és győzzetek vagy elbukjatok.
Még egyet:
a rátok bízott 10 isteni talentumból már csak egyetlen egy van nálatok: a lelketek.
Őrizzétek (a fényét) és ne veszítsétek el.
Ez a legutolsó játszma és nincs semmilyen inkarnáció.
Adjatok bele mindent!
Áldásom legyen mindazokon, akik megértik a szavaimat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!