Kedves Tanúk, mi a véleményetek azokról az embertársaitokról, akik név nélkül vagy álnéven mindenféle kitalált mesével próbálnak benneteket "beégetni" itt a Gyakorikérdéseken (is)?
Hát azért ha összehasonlítod a Jehova tanúi fiataljait, az átlagos magyar fiatalemberekkel akkor ég és föld a különbség :D
Én elmentem az Istentiszteletükre, megnézni hogyan működnek náluk a dolgok. Utána kint egyik korombelivel nekiálltam beszélgetni, így a semmiből elkezdi hogy látszik hogy edzek... Bólogatok, és akkor így elgondolkoztam magamban hogy mit lát ez? Ugyanis alig edzettem akkor 4-5 hónapja komolyabban és épp csak elkezdtem izmosodni. Na visszagondoltam milyen embereket láttam ott. NEM VOLT TÖBB KÉRDÉSEM. Én kész olimpikon voltam közöttük :D
Amúgy majdnem megszólaltam neki hogy látszik hogy te meg nem edzel :DDDD
Kár hogy nem tettem meg, biztos vicces lett volna a reakció :D
Nem, nem gondolom. Máshol abszolút nem tűnök ki a tömegből, sőt... Abszolút középkategóriás vagyok:D
Én még egy ilyet sem láttam közöttük, de a Jehova tanúi rohamosztagosai biztos jó kondiban vannak: [link]
Csak velük nem találkoztam szerencsére:D
Amúgy ha ennyire irtóznak a világi tevékenységtől, akkor csinálhatnának maguknak valami Jehova Tanúi sport egyesületet :D
Jehova's Bodyguard néven, vagy valami hasonló... Ötletes, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!