Ha egy napig legálisnak számítana minden bűn elkövetése (Isten előtt is), akkor mit tennétek meg?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 15:38
1/18 anonim válasza:
semmi tövényelleneset, hiába nem számítana annak
2/18 anonim válasza:
Nem lennék rá képes, mert szeretem Jézust.
3/18 anonim válasza:
Így őszintén? Lopnék! És még mielőtt bárki ítélkezne, csak szólok, hogy jó cél értekében is lehet lopni, olyan emberektől, akik nem méltók a pénz birtoklására stb. Innentől kezdve a fantáziátokra hagyom a dolgot :)
4/18 anonim válasza:
Ha halálos beteg lennék akkor minél több pénzt próbálnék összegyűjteni mert nekem úgy is mindegy már (breaking bad), Isten meg nem létezik.
5/18 anonim válasza:
#4 Istenhívőknek opcíó, hogy előtte is.
Megint próbáljátok szítani a tűzet !
7/18 anonim válasza:
Semmit. Nem szeretem a bűnt, nem okoz örömöt, akkor meg minek tegyem?
8/18 anonim válasza:
Lemészárolnék vagy 100 embert, kifosztanám az elektronikai boltokat, szarral dobálnám az autóvezetőket
9/18 anonim válasza:
Nekem sem okoz örömet, ráadásul már megszokásból sem.
Lelkifurdalásom lenne, ha tudnám is, hogy legális.
10/18 anonim válasza:
Sörpocak! Ilyesmiért feladnád az önbecsülésedet?
Mit tennék? Engem nem érdekel, hogy isten, vagy más mit engedélyez. Csak az számít én mit engedélyezek magamnak. És én nem adok felmentést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!