Istentől lehet kérni azt, hogy ne legyen terhes az, akivel lefeküdtem, pedig a gyerek elvileg Isten ajándéka?
Öt éveset persze hogy nem, de amíg nem alakul ki addig én nem nevezném gyereknek... óvszert használtál már?
Amúgy is milyen már az, hogy egy 15 éves lánnyal jön össze egy 21 éves fiú?... és persze fel is csinálja! Hol vannak ilyenkor a törvénykezések, mert ez fiatalkorú megrontásának minősül!
21-es!
A pali dumája olyan undorító, hogy 1:20-ig bírtam.
23-as!
De, ő is gyerek továbbra is. Milyen jogon mondod meg, hogy honnantól az és honnantól nem? Szerintem milyen határ önkényes egészen addig, amíg még meg kell ölni. Ha már nem kell megölni, mert még petesejt ill. ivarsejt, külön, akkor még nem lehet gyerek, hiszen a jövőben nem lehet belőle felnőtt.
21-esnek respect!
Bár alapvetően az amerikai politikáról szól, bizony nagy általános igazságok vannak benne.
24-es!
Kár pedig 1:20-tól jön a lényeg.
24!!
Veled vagyok!!!!
Undorító amit egyesek össze hordanak a kis életekről!!!!!
GYILKOSSÁG! GYILKOSSÁG!! GYILKOSSÁG!!
A hányinger ellenéle végignéztem a videót.
1. Ki akar mebreket kivégezni? Senki.
2. Ki akar háborút direkt, hogy emberek meghaljanak? Senki.
3. Mint már írtam, minden életkor a fogantatás pillanata előtt ÖNKÉNYES HATÁR az élet megszabására, ennek megfelelően, ha rosszul határozzuk meg a kort, milliók legyilkolását legalizáljuk.
4. Amikor a méhben lezajló folyamatokra gondolnak, azt nem veszik figyelembe, hogy régen pl. a csecsemőhalandóság is az 50% felé tendált. A halálozási statisztika szintúgy 50% valószínűségű évente egy bizonyos magas kor elérése után. Ők mégis embereknek számítanak.
5. A szétolvadó és összeálló ikerpárokról: talán a már megszületett sziámi ikerpárok legyilkolhatóak?
6. A katolikus Egyházat érő viták pedig néhány példára alapozva vannak az egész Egyházra kiterjesztve: bezzeg, ha százezer ember miatt szid valaki kollektívan egy egymilliós népcsoportot, az büdös rasszista, de 3-4 pap miatt az összes félmilliót szidni az nem raszizmus, nem előítélet, nem kirekesztés, szabadon sugározható a médiában és hadd röhöghessenek az emberek ezen a manipulatív pojácán. Ezzel nincs gond.
Ezen gondolkozzunk el, főleg az utolsón. A 6 pont együttese szétzúzza a videót. Minden hazugság napvilágra kerül egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!