Bérmanevet kellene valsztanom, és választottam is a Lidia nevet szeretnem, de nem talalok hozza áletrajzot. Persze más nevet is ajánlhattok :D valami szépet :D?
Választható női bérmanevek:Mária, Ágnes, Margit, Brigitta, Veronika, Ágota, Katalin, Bernadett, Zsuzsanna, Paulina, Beáta, Lúcia, Irén, Erzsébet, Anasztázia, Valéria, Mónika, Irén, Judit, Gizella, Zsófia, Rita, Júlia, Eszter, Magdolna, Veronika, Hedvig,Kinga, Márta, Teréz, Orsolya, Klára, Noémi, Anasztázia, Viktória
Nem tudom hol kerestél életrajzot, de Lídiát a Bibliában fogod megtalálni az Apostolok cselekedeteiben. Igaz ez csak pár szót ír róla: Szombaton kimentünk a városkapun kívülre, egy folyó mellé, ahol tudomásunk szerint imádkozni szoktak. Leültünk, és szóltunk az egybegyűlt asszonyokhoz.
Hallgatott minket egy Lídia nevű istenfélő asszony, egy Thiatírából való bíborárus is, akinek az Úr megnyitotta a szívét, hogy figyeljen arra, amit Pál mond.
Amikor pedig házanépével együtt megkeresztelkedett, azt kérte: "Ha úgy látjátok, hogy az Úr híve vagyok, jöjjetek, szálljatok meg a házamban!" És kérlelt bennünket. Ap. CSel 16:13-15
Apcselben találtam én is megemlítést
amúgy nagyon szép a Lidia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!