Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten annyira szerette az...

Isten annyira szerette az embereket, hogy az egyetlen fiát odaadta értük. De a mai embert hogy lehet szeretni?

Figyelt kérdés
Elég csak bekapcsolni a híradót vagy körülnézni. Isten mégis szeretetre tanít és int minket. Ti hogy szeretitek a gyakorlatban az embertársaitokat?

2013. aug. 19. 16:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én spec teszek rá, ki adta a fiát értem, én ugyan nem kértem rá senkit. Amúgy se adta, csak hazavitte magához, nem?
2013. aug. 28. 16:00
 22/26 anonim ***** válasza:
20%
háháhá 21-es de vicces vagy, jajaj az oldalam háháhá
2013. aug. 28. 16:01
 23/26 anonim ***** válasza:
miért? Három napig egy isten által teremtett helyen volt, ahol isten fiának amúgy se eshetett semmi baja, utána meg felszállt apucihoz az égbe. Mi ebben az akkora fokú áldozat?
2013. aug. 29. 09:21
 24/26 anonim ***** válasza:
háháhá 23-as, de vicces vagy már megint, jajaj az oldalam háháhá
2013. aug. 29. 09:25
 25/26 A kérdező kommentje:
Jó helyre írtam ki a kérdést? Ti igaz keresztények vagytok? Nem hiszem. Mi az, hogy Jézus nem szenvedett? Te meddig bírnád felszögezve a kereszten? Ha apád/anyád/testvéred Elárulna, hogy viselnéd lelkileg? S a bűnös embert kell "leginkább" szeretni. Az utálat gyűlöletet szül és az erőszak csak még több erőszakot szül. Sajnálom, hogy idáig korcsosult ez a nemzet. :(
2013. aug. 31. 12:36
 26/26 David82 ***** válasza:

A Biblia is leírja, hogy a búza közé keveredik a konkoly. De a konkolyt csak a világ végén gyomlálják ki a búza közül. Ezt jelképesen kell érteni. A búza a jó embereket, a konkoly a gonosz embert jelképezi.

Valamint arra tanít az írás, hogy olyan embereket is szeress, akik nem szeretnek téged.

Én szeretem az embertársaimat, de ezt az érzelmet csak ritkán szoktam kimutatni. Így sokan nem is gondolják, hogy szeretem őket.

2013. okt. 9. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!