Szerintetek meddig mehet el két 17 éves hívő fiatal, ha "együtt járnak"?
Szia!
Szerintem a válasz egyszerű. Addig mehetnek el, ameddig elmesélnék azt jó szívvel a jövendőbelijüknek.
Üdv. Péter
Megvan, ez volt az:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..
Ha szeretnétek tiszta keresztény kapcsolatot, akkor úgy tudjátok ezt a legjobban kezelni, ha járás alatt a lehető legnagyobb "távolságban" vagytok egymástól. Lelkileg jó, ha közel kerültök, de testileg vigyázzatok erre. Lehetőleg próbáljátok a lehető legjobban kitolni a kézfogást, csókot és így később lesznek vele nehézségeitek inkább. Mindenféleképpen eléritek a kapcsolatban azt a pontot, amikor már nagyon feszegetni akarjátok a határokat, sőt az egészben ezt akarjátok. Ezért kell, hogy nagyon visszavegyetek a kapcsolat testi oldalán. Én, ha előröl kezdeném nagyon sok dolgot máshogy csinálnék.:) Ha van kérdésed nyugodtan írj.
20L
Mindig csak annyit tegyetek, amennyire a kapcsolatotok fejlett: amit mások előtt fel mertek vállalni, hogy teszitek, csak annyit tegyetek.
Sokat segíthet ez a blog: [link]
Szervusz
"Hívő fiatal" semeddig, mert éretlenek a házasságra.
Vagy játszanak egymás érzéseivel, ami nem fér bele a "felebaráti szeretet" fogalmába, vagy paráznaságot követnek el.
Hívő fiatalokról írtam.
Üdvözlettel: Zita
Mégis mi bajod van azzal ha 17 évesek, az Újkor előtt már rég házasok lennének.
Addig mehettek el még a lány engedi, utána már nemi erőszak
Szerintem senki nem várhatja el egy 17 évestől, hogy ha úgy érzi megtalálta az igazit, évekig az ég egy adta világon semmit ne csináljon, nem erre van kitalálva a férfi és női test.Ép ember ezt aligha bírná ki.
Petting mehet szerintem.
Egy nagyon jó írás, miről nem beszél a Biblia:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!