Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek meddig mehet el...

Szerintetek meddig mehet el két 17 éves hívő fiatal, ha "együtt járnak"?

Figyelt kérdés
Hívő emberek, elsősorban katolikusok válaszát várom.
2013. aug. 15. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Szerintem a válasz egyszerű. Addig mehetnek el, ameddig elmesélnék azt jó szívvel a jövendőbelijüknek.

Üdv. Péter

2013. aug. 15. 21:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Volt itt pár napja egy hasonló kérdés, hova lett? Vagy csak álmodtam? Arra válaszoltam, és nincs kedvem újra leírni, nagyon nem örülök, hogy eltűnt.
2013. aug. 15. 22:32
 13/21 anonim ***** válasza:
2013. aug. 15. 22:34
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
Ameddig jól esik és senkit sem ér bántalom sem veszély. (ha valakinek nem tetszik a kapcsolatotok, az nem a ti hibátok)
2013. aug. 15. 22:50
 15/21 anonim ***** válasza:
49%

Ha szeretnétek tiszta keresztény kapcsolatot, akkor úgy tudjátok ezt a legjobban kezelni, ha járás alatt a lehető legnagyobb "távolságban" vagytok egymástól. Lelkileg jó, ha közel kerültök, de testileg vigyázzatok erre. Lehetőleg próbáljátok a lehető legjobban kitolni a kézfogást, csókot és így később lesznek vele nehézségeitek inkább. Mindenféleképpen eléritek a kapcsolatban azt a pontot, amikor már nagyon feszegetni akarjátok a határokat, sőt az egészben ezt akarjátok. Ezért kell, hogy nagyon visszavegyetek a kapcsolat testi oldalán. Én, ha előröl kezdeném nagyon sok dolgot máshogy csinálnék.:) Ha van kérdésed nyugodtan írj.

20L

2013. aug. 15. 23:42
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Igen. Jobb ha facebookon beszéltek csak heti 1x max 10 percre.
2013. aug. 15. 23:46
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

Mindig csak annyit tegyetek, amennyire a kapcsolatotok fejlett: amit mások előtt fel mertek vállalni, hogy teszitek, csak annyit tegyetek.

Sokat segíthet ez a blog: [link]

2013. aug. 16. 01:02
 18/21 KZitus ***** válasza:
10%

Szervusz

"Hívő fiatal" semeddig, mert éretlenek a házasságra.

Vagy játszanak egymás érzéseivel, ami nem fér bele a "felebaráti szeretet" fogalmába, vagy paráznaságot követnek el.

Hívő fiatalokról írtam.

Üdvözlettel: Zita

2013. aug. 16. 07:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Mégis mi bajod van azzal ha 17 évesek, az Újkor előtt már rég házasok lennének.

Addig mehettek el még a lány engedi, utána már nemi erőszak

2013. aug. 16. 08:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem várhatja el egy 17 évestől, hogy ha úgy érzi megtalálta az igazit, évekig az ég egy adta világon semmit ne csináljon, nem erre van kitalálva a férfi és női test.Ép ember ezt aligha bírná ki.

Petting mehet szerintem.

Egy nagyon jó írás, miről nem beszél a Biblia:

[link]

2013. aug. 16. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!