Nick Vujicic melyik egyházhoz tartozik?
A Hit Gyüli abszolút magyar formáció, a 700-as klubot nem ők csinálják, de ők hozták be Magyarországra, gyülisek is szinkronizálják, sőt, nem egyszer szerepelt már a Hit Gyüli a 700-as klub műsorában.
Csak a pontosság kedvéért. :)
5 Nem magyar formáció, egy és ugyan az a szellemisége.
Ha nem értesz hozzá minek szólsz bele?
*a 700-as klubot nem ők csinálják, de ők hozták be Magyarországra
Ez sem igaz. Mondom, legközelebb úgy irj, hogy az igaz legyen.
NS alapította a gyülekezetet egyedül, majd 1-2 év múlva Dereck Prince hallotta mi történik velük, és jött Magyarországra, évekkel később jelentkezett Pat Robertson és vette fel a kapcsolatot NS-al.
Nem tudom, kedves Utolsó, miért kell ilyen arrogánsnak lenni, és képzeld, értek hozzá.
A Kérdező azt írta, hogy a 700-as klub a Hit Gyüli saját műsora, ezt pontosítottam, hogy nem egészen így van. Tudom jól, hogy a pünkösdi-karizmatikus mozgalom jelen van az egész világon, de a Hit Gyülekezete attól még magyar felekezet, semmi más külföldi egyházhoz nem kötődik szervezetileg akkor sem, ha szellemi kapcsolatot ápol többekkel.
8 Kedves, másra mutogató arroganciát.
Az hogy nem tartozol a HGy-hez egyértelmű, én nem vitáznék a helyedben, főleg olyan dologról amihez mint látható lila gőződ nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!