Vudu babával lehet más halálát okozni?
Attól félek ez lett a bátyám halálának oka. Hülyeség vagy tényleg létezik?
Lehetséges ha valakit magukhoz akarnak kötni és rossz helyre szúrják a tűt,az ellenkezőjét váltja ki?
ez hiedelem, legenda nincs
valóság alapja
"Vudu babával lehet más halálát okozni?"
persze.
csak arra kell ügyelni, hogy jó erősen vágd oda...
részvétem a bátyád halála miatt, de ez a vuduizé egy nagy ostobaság...
részvétem...
a voodoo baba ugyanolyan hülyeség mint az átok.
megátkozol valakit/megszurkálsz valakit aztán ha később(mindegy hogy egy nap vagy 10 év múlva) történik vele valami rossz, akkor "háhá működött", elfeledve a többi sikertelen 'próbálkozást'...
A bátyád ha balesetben halt meg, akkor annak oka a baleset volt, tovább menve a baleset felelőse(pl elaludt egy másik sofőr és belegázolt a kocsijába).
Köszönöm,kedvesek vagytok. Sajnos ebbe nem lehet beletörődni és több jós is mondta ezt,ezért gondolok erre.
Kedves utolsó: szerintem nem hitt benne.
Vallásos vagy?Ezt azért kérdezem,mert jósokkal konzultálni nem túl keresztényi,mert akármilyen jónak mondják magukat Istenellenes dolgot művelnek,szerintem a vudu baba nem gyilkolásra használandó,nem értek hozzá,de mindenesetre Ördögi eszköz.A jósok pedig persze,hogy ilyenket mondanak,az a dolguk,hogy a saját tudományukkal traktáljanak.De ha valaki meghal az a Jóisten akarata..
Részvétem a bátyád miatt:(
20:55 vagyok
ha valaki nem hisz az ilyen dolgokban,akkor nem is lehetnek rá hatással. főleg hogy nem hiszem hogy az aki megvuduz(hat)ta,eredeti afrikai varázsló,akik tényleg ismerik a vudu titkait.
amúgy a jósok nem gonoszak,én magamtól,tanár nélkül tanulok jósolni és sosem ártottam ezzel senkinek.
a pénzéhes táltosok,na ők gonoszak,akik vagy 30 rugót elkérnek azért hogy körbeingázzák a házad aztán rábökjenek valamire hogy ezittnemjó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!