Belefér a keresztény értékrendbe meztelen rendkívül csinos hölgyek nézegetése az interneten?
Kedves válaszoló.
Bocsáss meg nekem de Én Nő vagyok, és egy Nőnek is lehet kívánatos egy férfi.
akkor egy Nő is küszködhetne ilyen dologgal, és biztos vagyok benne, hogy vannak ilyen hölgyek.
A válaszom.
Istennek van szép érzéke, és mindent úgy teremtetett meg, hogy az élet ne unalmas fekete fehér legyen, hanem színes.
Az embert nem csak azért teremtette így, hogy szaporodni tudjon, hanem azért is, hogy a tulajdon társának élvezetet nyújtson a látvány.
ebben a mondatban pedig benne van, hogy mindenkinek tulajdon férje vagy felesége legyen.
S egy Nőn ne 30 férfi osztozkodjon, ugyan így fordítva is.
Persze ebben a világban más felfogás alakult a szexualitás miatt, de valójában kezdetben ha Ádám nem vétkezett volna, mindenkinek természetes lenne hogy szépek vagyunk de mindenkinek van saját felesége vagy férje, és nem gondolkodnánk máson.....
Katy Weaver
Igen?
Ha azt mondja neked valaki hogy ugorj a kútba Te beleugrassz?
Katy Weaver
a 13-as válaszolónak írtam.
Katy Weaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!