Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A média miért sulykolja a...

A média miért sulykolja a műsoraival istent az emberek fejébe állandóan?

Figyelt kérdés

Nagyon spirituálissá vették az egészet. Vagy mert ők is zsidok, vagy, mert a zsidók készülnek átvenni a hatalmat a piacok, vállalatok, emberek felett. Utóbbinak még nagyobb az esélye.

Miért védik annyira a zsidókat? Cigányozni még mindig lehet? Mert zsidók haltak meg a 2. világháborúban? Cigányok nem? Hagyjuk ezt a hazugságot!

Nyissuk ki a szemünket végre! Isten, sátán nem létezik! A zsidók találták ki, hogy várják azt a napot, míg az egész világ a kezükben lesz! Mellesleg egyes zsidók is gyakorolták a fekete mágiát régen!

2013. aug. 11. 20:52
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Tehát, ha egy isten van, meg egy sátán, akkor egységes hit kellene. De különbözőek vannak.
2013. aug. 11. 22:54
 12/41 anonim ***** válasza:
Azért, mert a Földön örök a középkor.
2013. aug. 11. 22:56
 13/41 anonim ***** válasza:
Tény és való, hogy vannak értékes, normális gondolataid is.
2013. aug. 11. 23:20
 14/41 anonim ***** válasza:
Nem érzed az ellentmondást a saját szavaidban? Először kikelsz amiatt, hogy a keresztények nem szabadok, mert be kell tartaniuk a törvényt, aztán meg azt nehezményezed, hogy miért nem egyformák? Akkor most a szabadság vagy az uniformizmus híve vagy? Ez az állandó sátánozásnak meg semmi értelme sincs. Nem tudom mit vettél be, de erősen rontja a kognitív képességeidet. Józanodj ki, utána írogass!
2013. aug. 11. 23:24
 15/41 A kérdező kommentje:
Istenek nem léteznek! Akkor már rég tettek volna valamit ezen a földön. De semmit sem tettek ezidáig, mind az emberek tették. Az afrikai gyerekek miért éheznek? Rajtuk nem segít. Ejnye! Nagy átverésben vagyunk, de nem látunk semmit.
2013. aug. 11. 23:42
 16/41 A kérdező kommentje:
Az emberek isten meg sátán nevében cselekszenek. De az hogy léteznek-e valóban. Azt még senki sem látta. És mindenki higgyen a saját szemének. Hiszem, ha látom.
2013. aug. 11. 23:45
 17/41 A kérdező kommentje:
Amíg nem látják a saját szemükkel az emberek valamelyiket, addig midig vitatkozás lesz, míg a föld létezik.
2013. aug. 11. 23:49
 18/41 A kérdező kommentje:
Egyébként ezekkel az istenekkel lehet a legjobban az emberekre hatni. Ha meg akarják őket változtatni, a hithez nyúlnak. Ez a legnagyobb összetartó erő. Ezt a médiára értem.
2013. aug. 11. 23:58
 19/41 anonim ***** válasza:

"15 Istenek nem léteznek! Akkor már rég tettek volna valamit ezen a földön."

Jó hírem van számodra! (Az evangélium görög eredetű szó (ευαγγέλιον, euangelion), jelentése jó hír, örömhír, )

Tett.

A Logosz inkarnálódott - emberré lett. Hagyd a mediát- mi közünk hozzá? ne foglalkozz vele, és egyből nem sulykol fogd, vedd az evangéliumokat.

"17 Amíg nem látják a saját szemükkel az emberek valamelyiket, "

János, Jézus legkedvesebb tanítványa tanúbizonyságot tett: Az ÚSZ egyik legfontosabb része 1Jn1-4

"Ami kezdettől fogva volt, amit hallottunk, amit a szemünkkel láttunk, amit szemléltünk és amit a kezünkkel tapintottunk: az élet Igéjét hirdetjük nektek. Igen, az élet megjelent, láttuk, tanúságot teszünk róla, és hirdetjük nektek az örök életet, amely az Atyánál volt, és megjelent nekünk. Amit láttunk és hallottunk, azt nektek is hirdetjük, hogy ti is közösségben legyetek velünk. Mi ugyanis az Atyával és az ő Fiával, Jézus Krisztussal vagyunk közösségben. S azért írjuk ezeket nektek, hogy örömünk teljes legyen."

2013. aug. 12. 00:58
 20/41 anonim válasza:
28%
Huuu. Én sem szeretem a zsidókat a véleményem az hogy a világ uralom a céljuk de ez nekem is durva már. A zsidók találták ki istent meg stb.. azért ez már tényleg durva. Az emberek amióta csak léteznek hisznek valamiben mert ez kell nekünk. Én személyszerint nem hiszek semmilyen istenben nagyon realista vagyok. De ez azért nagyon nagy hülyeség amit írtál.
2013. aug. 12. 01:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!