Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez tényleg így van? Akkor...

Ez tényleg így van? Akkor most Isten gyűlöl engem?

Figyelt kérdés

Biszexuális fiú vagyok, saját nememhez jobban vonzódom.

Épp eleget cűrhődök azzal, hogy saját magamat is elfogadjam, erre..

Ma olvasgatom a Bibliát, mert vallásos vagyok..

Találok egy olyat, hogy "aki férfi léttére, férfivel hál, az utálatos dolgot követ el"

Már tervezgetem fejben régóta, hogy fiúval szeretném leélni az életem, de ez annyira szíven ütött..

Isten gyűlöl engem? :'(

És ezek szerint a pokolra jutok? :'(

Akkor mindegy, ha megyek, megölöm magam, úgy is a pokolra kerülök.

Mostmár milyen lesz az életem?

Ha ránézek majd egy fiúra, aki tetszik, tudni fogom, hogy bűnt követek el.

Ez borzasztóan szíven talált..

Le sem tudom írni, hogy mennyire :'(

2013. aug. 9. 17:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

tegnap 20:43

Nem értem a gondolkodásod. Miért ne engedné? Mi értelme lenne, ha az emberek azért nem csinálnák bűnt, mert nem tudnak? Isten megadja nekünk a választást, hogy elkövetjük-e a bűnt, de elmondja, hogy akkor hova kerülsz.

2013. aug. 11. 11:12
 22/30 anonim ***** válasza:

utolsó

Én nem azt írtam,hogy nem engedi meg,hanem azt,hogy értelmetlen lenne,hogy megengedi,és utána bosszankodik,meg gyűlölködik miatta,ha megtesszük.

2013. aug. 11. 11:34
 23/30 anonim ***** válasza:
Értem. Nem hiszem, hogy ilyet tenne :))
2013. aug. 11. 11:49
 24/30 A kérdező kommentje:

Hűha, jó sok válasz jött!! *-*

Erre jutottam:

15 évesen még nem is dőlt el teljesen, hova tartozok szexuális szempontból.

Szeretem a lányokat, de a fiúkat is.

Isten majd terelget engem az utamon, és tudom, hogy meg fog nekem bocsátani ezért a bűnért.

Isten szeret mindenkit, és megbocsát mindenkinek, ha vállaljuk tetteinket, és megbánjuk azokat! :)

2013. aug. 11. 12:05
 25/30 anonim ***** válasza:
Egy földben fogunk majd megrohadni úgyis, persze a szebbik felem biztos nem fordítom feléd. Isten nem gyűlöl téged, lesz helyette más, tőlük jobban félnék a helyedben.
2013. aug. 13. 14:08
 26/30 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Én nem akarok veszekedni, de jó egy nagy paraszt vagy.

Nem én akartam ilyen lenni, azt elhiheted!

És amúgy nem fogom világgá kűrtölni, hogy én "más" vagyok.

És az is lehet, hogy még kinövöm.

Nem minden ferde hajlamú olyan, mint akik a melegfelvonulásokon vannak, és rázzák magukat.

Van köztük jófej is.

Olyan, aki teljesen egy átlag embernek tűnik.

Tud kedves lenni, és emberbarát.

Ha nem tudnád róla, hogy ő "más", teljesen hétköznapinak néznéd..

2013. aug. 13. 18:31
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem kell veszekedned, tudom hogy paraszt vagyok. Mert az embereknek mindig fáj az igazság, aki meg fájdalmat okoz az paraszt. Viszont örülök hogy így gondolod, maradjon is így. Amit négy fal között csinálsz az se rám, se senki másra nem tartozik. Szóval ezért bocs.

Mondjuk más tészta hogy sose fogom megérteni hogy ha valaki nem akar b(sííípszó)i lenni, akkor miért az? Én nem akarok, és lám, nem vagyok az. Ismerőseim sem akarnak, és nem is azok.

Viszont a mondatom első fele továbbra is igaz, nem fogsz pokolra kerülni, Isten sem utál. Mert egyik sincs. A föld alá megyünk és kukacok fogják lerágni rólunk a húst.

2013. aug. 13. 18:52
 28/30 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Bocsi, hogy parasztnak hívtalak :/

Megpróbáltam (nem is egyszer) tenni, küzdeni ellene, de nem sikerült soha.

2013. aug. 14. 06:17
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem szabad azt gondolni, hogy "áh, most még inkább csinálom ezzel meg azzal a fiúval, Isten meg majd úgyis megbocsájt nekem"

Ne élj vissza a bizalmával és ne hidd vakon, hogy majd úgyis megbocsájt, ugyanis ez a Szentlélek elleni bűnök egyike.

Ha te tudsz nővel is lenni, törekedj arra.

Üdv, 17/L

2013. aug. 14. 10:11
 30/30 A kérdező kommentje:

Soha nem voltam még fiúval...meg lánnyal sem :/

Ha tetszik egy fiú, az mindig hetero, így elég nehéz..

Nem tudom, képes lennék-e fiúval szexelni, a gondolattal már eljátszottam, de a valóságban szerintem képtelen lennék rá.

2013. aug. 14. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!