Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez tényleg így van? Akkor...

Ez tényleg így van? Akkor most Isten gyűlöl engem?

Figyelt kérdés

Biszexuális fiú vagyok, saját nememhez jobban vonzódom.

Épp eleget cűrhődök azzal, hogy saját magamat is elfogadjam, erre..

Ma olvasgatom a Bibliát, mert vallásos vagyok..

Találok egy olyat, hogy "aki férfi léttére, férfivel hál, az utálatos dolgot követ el"

Már tervezgetem fejben régóta, hogy fiúval szeretném leélni az életem, de ez annyira szíven ütött..

Isten gyűlöl engem? :'(

És ezek szerint a pokolra jutok? :'(

Akkor mindegy, ha megyek, megölöm magam, úgy is a pokolra kerülök.

Mostmár milyen lesz az életem?

Ha ránézek majd egy fiúra, aki tetszik, tudni fogom, hogy bűnt követek el.

Ez borzasztóan szíven talált..

Le sem tudom írni, hogy mennyire :'(

2013. aug. 9. 17:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Isten tiltja a seg.gbe.ku.kit? Igen.

Akar tenni bármit ellene a kérdező? Nem, hisz inkább elfogadja, hogy ő a fehérjét fenékbe szereti. Akkor mi a kérdés?

2013. aug. 9. 19:58
 12/30 anonim ***** válasza:

Igen, olvassák ateisták is ezt a kategóriát. Van, aki érdeklődésből, van aki röhögni, csúfolódni akar. Ha te 100%-ig biztos vagy abban, hogy a bibliában minden szó igaz, akkor csak egy út van ahhoz, hogy békében élj önmagaddal, az örök szüzesség. És ha ezt választod ne szégyelld, és ne félj tőle. Sokaknak sikerül^^ (kisebb-nagyobb magányos fürdőszobai kalanddal... de ki vagyok én, hogy ezt így mindenkire ráhúzzam?) Szóval a lényeg, hogy választanod kell. Vagy az önmegtartóztatás, vagy keresel más vallási magyarázatot amit elfogadhatóbbnak vélsz, vagy teljesen szakítasz a vallással.

Azt javaslom szentelj sok időt a kérdésnek, kutass és juss döntésre minél hamarabb. Akkor élhetsz csak nyugalomban.

Egy ateista

2013. aug. 9. 20:05
 13/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Igazad van abban, hogy a Biblia ellenzi a homoszexualitást. De sehol nem írja azt, hogy Isten akárkit is gyűlölne! Nem is képes erre, hiszen Ő a szeretet! Isten szeret, éa aegíteni akar, meg akar menteni mindenkit.

Ezt a témát még nem ismerem ennyire alaposan, de mint minden más esetnél, imádkozz! Mondd el Istennek, hogy mit érzel! Ha szeretnéd az életedet a Biblia szerint élned, akkor pedig meg kell ettől szabadulnod. Egyáltalán nem könnyű, de Istennél semmi sem lehetetlen. Kérd tőle, hogy vegye el tőled ezt a vágyat. Ha komolyan gondolod, és őszintén kéred minden nap, mindig, amikor vágyakozni kezdesz, segíteni fog.

2013. aug. 9. 20:59
 14/30 anonim ***** válasza:

A bűnt útálja Isten, de nem téged mint embert. Azt a szellemiséget ami téged fogva tart jelen helyzetedben.

Ha nem térsz meg belőle, akkor igen, ahová sejted oda kerülsz.

2013. aug. 9. 21:07
 15/30 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező,légy szíves adj választ ezekre:

Szerinted,ha Isten gyűlölne téged ezért,engedélyezte volna,hogy biszexuális legyél? Ha Isten a legbölcsebb lény,lehet-e annyira következetlen,hogy olyasminek a létét engedi meg,amin aztán jól felhúzza magát,és gyűlölködik miatta?

2013. aug. 10. 09:06
 16/30 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Isten nem robotokat teremtett, mindenkinek szabad akarata van, de adott parancsokat, amiket be kell tartanunk. Nem engedélyezi a homoszexualitást, és kész! Olvasd a Bilibliát és ne akard megmásítani

2013. aug. 10. 14:15
 17/30 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Szabad akaratunk van,de nem engedélyezi a homo(bi)szexualitást? Akkor most van szabad akaratunk,vagy nincs? A kérdező vonzódik a saját neméhez,és megengedte neki Isten.Ki érti ezt? Te magad írod,hogy nem vagyunk robotok,tehát ne akarj Biblia szoftvert belém tölteni.Érthető,és tiszta gondolatmenetű kérdéseket tettem fel a kérdezőnek.Ha nem vagy robot,ne viselkedj úgy.

2013. aug. 10. 15:11
 18/30 anonim ***** válasza:
Van szabad akaratunk a bűnre is, Isten megengedi neki, csak épp elmondja, mik lesznek a következményei. Ha így nézzük, igen, megteheti, csak épp számolnia kell ennek az átkával és a büntetéssel. Ennyi a történet
2013. aug. 10. 19:51
 19/30 anonim ***** válasza:
A következmény,és büntetés nem ugyanaz.A büntetés egy tudatos döntés,ami a nem megbocsájtásból ered.Ki büntetné meg a kérdezőt,ha Isten nem? Mert én még mindig nem tudom elképzelni,hogy olyan ostoba lenne,hogy olyasminek a létét megengedi,amin aztán jól feldühíti magát.Hibásnak látod a gondolkodásomat?
2013. aug. 10. 20:43
 20/30 anonim ***** válasza:

Isten szeret és meg akar változtani és ez tényleg egy démonikus dolog amiből meg lehet szabadulni. Teljes szívbeli megtérés kell. Meg fogsz tudni változni Isten megsegít ebben hidd el. Amúgy meg a világ nagyon sok helyről nyomja most ezt. Nagyon nagy a meleg lobbi és egyre jobban elakarják ezt fogadtatni az emberekkel.

Olvasd el a Róma 1. levleét ott is van erről szó. Isten előtt ez utálatos bűn. A kedves kérdező pedig mivel hisz Istenben és abban, hogy valahova kerülni fog vagy pokol v menny halál után így igenis jó dolog, hogy érdekli. Hidd el meg tudsz ebből térni és megszabadulni.

2013. aug. 11. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!