Hívők, megesik, hogy néha egy egy káromkodás elhagyja a szátokat ha nagyon idegesek vagytok?
nem annyira gondolok, hogy az Istenit, hanem a K.... Istenit. Utánna mit tesztek?
vagy ha a környezetedben valaki ezt mondja. Hogy reagálod le?
Nem! És az Úr irgalmazzon, hogy ilyet tegyek. A szív teljességéből szól a száj. Ha ilyet mondok, akkor a szívemben is az van.
Nagyon nem szeretem hallani pedig sokszor hallom, és általában nem szólok semmit, mert az ítéletet egészen a fiú kapta, és nem én. De volt már olyan, hogy szóltam, hogy 'muszáj káromkodni?'
Szia
Igen. Én még küzdök ezzel a bűnnel. :(
Mindig szégyellem magam azután, hogy csúnyán beszélek. Igyekszem elhagyni, de megesik, hogy hirtelen kicsúszik.
Vallással kapcsolatos dolgokat sosem említek egy mondatban trágár szavakkal. Sajnos azonban trágár szavakat mondok, sajnos naponta többször is, mikor haragos vagyok. Ez ellen nagyon küzdök, és rögtön utána megbánom.
Ha más beszél csúnyán, azt már sajnos megszoktam, de ha vallással kapcsolatos dolgokat egy mondatban említ csúnya szavakkal, rászólok az illetőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!