Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők, megesik, hogy néha egy...

Hívők, megesik, hogy néha egy egy káromkodás elhagyja a szátokat ha nagyon idegesek vagytok?

Figyelt kérdés

nem annyira gondolok, hogy az Istenit, hanem a K.... Istenit. Utánna mit tesztek?

vagy ha a környezetedben valaki ezt mondja. Hogy reagálod le?

2013. aug. 7. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem! És az Úr irgalmazzon, hogy ilyet tegyek. A szív teljességéből szól a száj. Ha ilyet mondok, akkor a szívemben is az van.

Nagyon nem szeretem hallani pedig sokszor hallom, és általában nem szólok semmit, mert az ítéletet egészen a fiú kapta, és nem én. De volt már olyan, hogy szóltam, hogy 'muszáj káromkodni?'

Szia

2013. aug. 7. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Én még küzdök ezzel a bűnnel. :(

Mindig szégyellem magam azután, hogy csúnyán beszélek. Igyekszem elhagyni, de megesik, hogy hirtelen kicsúszik.

2013. aug. 7. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem gátlásom van a káromkodásokkal szemben. Ha pedig érzem, hogy most nagyon dühbe gurulok, akkor nem szólok semmit, és csak magamban gondolok csúnyákat.
2013. aug. 7. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam káromkodni.Ha meghallok mást általában rászólok ,ha van rá lehetőségem. Amúgy imádkozni szoktam értük.
2013. aug. 7. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Vallással kapcsolatos dolgokat sosem említek egy mondatban trágár szavakkal. Sajnos azonban trágár szavakat mondok, sajnos naponta többször is, mikor haragos vagyok. Ez ellen nagyon küzdök, és rögtön utána megbánom.

Ha más beszél csúnyán, azt már sajnos megszoktam, de ha vallással kapcsolatos dolgokat egy mondatban említ csúnya szavakkal, rászólok az illetőre.

2013. aug. 7. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen..sajnos. Legrosszabb tulajdonságaim egyikének tartom.
2013. aug. 9. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Trágár kifejezéseket sajnos használok, amivel küzdök is, de Istent nem ejtem ki így a számon. Ha mástól meghallom megkérem, hogy az én jelenlétembe ilyet ne tegyen, mert sértő számomra (általában ezt felfogja egy nem hívő is). Ha utcán vagyok és nem tudok rászólni, mert nem ismerős, akkor bocsánatot kérek az Úrtól az illető helyett is.
2013. aug. 14. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.