Bűn az, ha egy lábfetisiszta fiúnak képet küldök a lábaimról, hogy arra élvezzen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 14:38
3/22 anonim válasza:
A Tanúk egyöntetű véleménye, hogy a maszturbáció bűn, ahogy az emberi test imádata is, mert az már testi dolog és nem lelki.
Így, ha te egy embert paráznaság bűnébe viszel, akkor te is bűnös vagy.
4/22 munyamunya válasza:
Ha közös elhatározással a későbbiekben egy testté lesztek, magyarán összeházasodtok, akkor nem bűn. Ha a fiú csak egy random ismerős, akihez semmi közöd sincs, és csak a móka kedvéért tennéd ezt, akkor paráznaság, mivel ekkor egy olyan személy "tekint rád kívánsággal", aki nem a (leendő) férjed, így ez házasságtörés.
5/22 A kérdező kommentje:
Egy ismeretlennek küldöm. :D Hogy legyen egy jó napja.
2013. júl. 29. 15:12
6/22 anonim válasza:
Ide meg csak provokációnak irtad ki. Te minek látod magad? Mert én most csak egy provokáló ku.rvát látok csak.
7/22 anonim válasza:
Én inkább egy gyönyörü punciképet kérek! Én arra szeretek élvezni.
8/22 anonim válasza:
:D:D:D
Ez szerintem kamu.De ha nem,akkor nem bűn,"szeresd felebarátodat" ezzel nem okozol rosszat senkinek.
9/22 A kérdező kommentje:
Nem provokáció, nem kamu! És ettől miért lennék kur.va? :o Csak készítettem képet a lábaimról a kedvenc cipőimben, és kíváncsi voltam, ez vajon olyan nagy bűn-e? Nem tudom, maszturbált-e rá, de ha ez izgatja, akkor gondoltam legalább én küldök neki képet, nincs ellenemre, és ez csak a lábam mutogatása! És azóta beszélgetünk is, ki tudja, lehet, hogy ő lesz a házastársam, nagyon szimpatikus. :D
2013. júl. 29. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!