Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki ott volt Jehova Tanúi...

Valaki ott volt Jehova Tanúi kerületkongresszusán?

Figyelt kérdés
Mi volt a véleményetek?

2013. júl. 29. 01:25
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Én ott voltam Nyíregyházán,és nagyon jól éreztem magam.

Nagyon sok építő tanácsot kaptunk,nagyon szuperek voltak a programok,és szellemileg maximálisan feltöltődhetett bárki aki ott volt.

2013. júl. 29. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Én is voltam, nekem is tetszett, érdekes volt a jelige is: Isten Szava igazság.

Különösen megtetszett egy előadás, a címe az volt, hogy "Végy igazságot és ne add el"-Példabeszédek 23:23

Leírnám röviden, hogy mi volt benne:

Az igazságot nem csak megvásárolnunk kell, hanem meg is kell tartanunk. Tehát ha látszólagos előnyökért felhagyunk, hogy igazságosak legyünk, akkor Sátán megveszi tőlünk az igazságot. Sátánnál mindenkinek megvan az ára, vagyis tudja mi a gyengénk. Jó szemléltette ezt Ézsaú példája, aki eladta elsőszülöttségét egy tál ételért(1 Mózes 27:38). Akkor úgy tűnt, hogy ez jó üzlet, ám idővel sírva kérte az apját, hogy áldja meg Őt is. Jó példa ez számunkra napjainkban, 1. bölcsen használjuk fel az időnket, 2.ne engedjük, hogy mások befolyásoljanak, 3. keressük Isten akaratát a döntéseink előtt.

Megkérdezhetem neked melyik program tetszett a legjobban?

2013. júl. 29. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Én sajnos nem tudtam menni; esetleg valaki felvette video formátumban a DRÁMÁkat? Érdekelne.
2013. júl. 30. 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Vidiripi

Hogy-hogy nem tudtál menni?

2013. júl. 30. 15:42
 5/9 nyugalom ***** válasza:
78%
Én is ott voltam, nagyon jó tapasztalatokkal tértem haza, és ami a lényeg vidáman, boldogan, nekem is tetszett a dráma, és tanúságos volt. Még a legkisebb gyerekek is türelemmel, odafigyeléssel, jegyzeteléssel voltak elfoglalva, és az a béke, kedvesség, ami e nép között van, fantasztikus. Tudom ajánlani aki tud és teheti kövesse a kongresszusaikat, és menjen el. Jobb mint egy mozi.
2013. júl. 31. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
4es Testvérnek: itt nem akarom a nyilvánosság előtt kifejteni, mert nem akarok okot adni a rosszakaróknak, de ha priváton megkeresel elmondom.
2013. júl. 31. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a velem egy kongresszuson lévő,több mint 2200 személy nevében mondhatom, hogy felejthetetlen volt.
2013. aug. 1. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:
69%

"4es Testvérnek: itt nem akarom a nyilvánosság előtt kifejteni, mert nem akarok okot adni a rosszakaróknak, de ha priváton megkeresel elmondom."

Rendben!

2013. aug. 1. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, Kotiwceniben volt a legutóbbi. Putyka Feri atya a pénz és a siker utáni sóvárgásról beszélt. Nagyon szép volt. Csúsztattam a zsebébe egy tízezrest. Hálás volt. Azt mondta, vesz egy üveg Becherovkát a feleségének. Éljen egyetlen istenünk. Én is vettem Becherovkát. Finom volt.
2013. aug. 8. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!