Ha a 62 éves nagyim hisz a jézuskában, miért ciki ha én hiszek a télapóban 15 évesen? Egyszerüen sztem létezik, csak nagyon kevés gyerekhez megy, akik igazán rászorúlnak.
"1 nekem nincs józan paraszti eszem, maximum józan eszem, de semmiféleképpen nem paraszti:) 2 nem érdekel a materialista felfogásod, rombold csak a többiek lelki világát, én kitartok amellett amiben hiszek, te fogsz rettegésben meghalni ;)"
-A józan paraszti és és a józan ész ugyanazt a fogalmat hordozza magában, egy dologról beszélünk, csak két szót is használhatunk(sőt, ég többet is).
-A Mikulás létezése még hírből sem ismeri a materializmust.Majd gyere vissza, ha tisztában vagy a szavak jelentésével.
-Nem érdekel a lelki világod.Ahogyan már írták, ez egyéni szocporbléma.Csak nem akartam, hogy hülyeségekbe fektesd a hited, de te úgy rontod el az életed, ahogyan csak akarod.
-Az lehet, hogy rettegésben fogok meghalni(amit nem értem, hogy mire alapozol, de tőled egy hipotézis is csodának tudható be), de te hazugságok hálójában éled le az egész életed.Választhatsz, hogy melyik tetszik jobban.
Ennek ellenére továbbra is jogodban áll ostobának maradni.Te döntesz.
Az pedig, hogy kikéred magadnak a józan paraszti észt, a saját butaságodra vall.
Lenézitek a parasztokat, bár nem is tudjátok, hogy a fogalom mit takar.
A józan paraszti ész sokszor felér egy mai gyengébb egyetemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!