Létezik ilyen oldal? Ha igen, melyik az? / Ciki, ha elrontok valamit?
Figyelt kérdés
A tanárom adott egy mail camet, hogy beszéljek egy csajjal angolul. Addig ok, amíg le kell írnom, hogy hány éves vagyok, de mi lesz később, ha olyan dolgokat kérdez, amikre nem tudok válaszolni? Olyan oldalak érdekelnének, ahol ilyen bemutatkozós cuccok vannak, hogy csak át kelljen írnom úgy, hogy rám legyen igaz. És szerintetek az gáz, ha mondjuk valami nyelvtani vagy valamilyen hibát vétek a szövegben? miatt hülyének nézhet?2010. dec. 22. 21:02
1/1 Egyszerű huszonéves válasza:
Mondd meg neki magyar vagy és nehezen tudod betartani az angol helyesírást. Teljesen más nyelv más szabályokkal. Szerintem abszolút megérti majd, én megérteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!