Ez az oldal mennyire megbízható?
Parókát szeretnék venni cosplayhez, és itt találtam is egy jót, csak az a baj, hogy külföldi, és még sose rendeltem külföldi oldalról. Jó lenne egy kis infó, hogy mennyi lenne a szállítási díj, és egyéb infók, de az angol tudásom az nem a legjobb, és nehezen igazodok ki ezen az oldalon. Szóval valaki rendelt már esetleg innen, vagy ha tud valaki egy jó oldalt, ahol lehet parókákat kapni, azt is megköszönném :)
Szia! Én nem rendeltem még onnan, de szerintem nem is fogok. Olvastam egy csomó „review- ot” róla, amik elég negatívok voltak. Volt olyan, hogy az ígért időpontnál hetekkel, hónapokkal később kapta meg a terméket az illető, olyan is volt, hogy meg sem kapta és a pénzét sem utalták vissza neki, csak az összeg felét. Én nem ajánlanám.
Viszont itt van pár link, azokhoz a boltokhoz, ahonnan rendeletem és jók voltak:
(Itt egész novemberben 1 dollár a szállítási díj(AIR). 3 napon belül postázzák, és 7-10 nap mire megérkezik. Ha a drágább szállítási módot választod (EMS), akkor 1 napon belül postázzák és 4-6 nap alatt megérkezik, de egy parókára kb. 24 dollár a szállítási költség, ha rendelsz hozzá mást is, akkor még több, mert súly szerint van megszabva. A SEA szállítási módot nem ajánlom, mert az vízi és szárazföldi szállítás ezért 1- 3 hónap mire megérkezik. Ha esetleg innen rendelsz, akkor kérheted, hogy kevesebb összeget írjanak rá, hogy ne vámolják meg a csomagot itthon. Rendelés leadása előtt a „Price half/quarter declaration (optional)”- nál lehet kiválasztani, hogy az összeg felét vagy negyedét írják rá.)
[link] (Itt arra kell figyelni, hogy „Instant shipping” legyen írva az elérhetőséghez és nem „Made- to- order, mert akkor 3 hetet kell várni míg ideér. Amúgy itt is a szállís EMS- sel vagy DHL-el történik 4- 6 nap és kb. 26 dollár)
(Innen nem kifejezetten cosplay parókát lehet rendelni. A legtöbb terméknél 1-2 hét mire beszerzik. A szállítás 28 dollár 100 dollár alatti rendelésknél, és 56 dollár 100 dollár felettieknél. 4-6 nap a szállítás, beszerzéssel együtt akár több mint 2 hét.)
(Különböző eladóktól lehet vásárolni. Fontos, hogy egy olyan eladótól rendelj aki „ E- bay top seller”, ők megbízhatóbbak. Főleg tőlük: [link] sch/i.html?rt=nc&LH_TopRatedSellers=1&_nkw=cosplay%20wigs&_dmpt=US_CSA_MWA_Wigs_Extensions&_fln=1&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m1539
Itt a szállítási díj és idő eladónként változik. És gondold át, mikor megveszed, mert utána már nem mindig lehet/ illetve problémás visszavonni a rendelést.)
Pay Pal accountod van e?
Nem kell felhúzni magad, a milanoo- ra írtam! Tudom, hogy a vatera meg az e bay megbízható, én is üzleteltem mindkettőn. :D :D
De a milanoo.com, az elég veszélyes víznek tűnik. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!