Hányan vannak itt keresztények ezen az oldalon? Jártok egyházba, gyülekezetbe? Melyikbe?
Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 11:25
11/19 anonim válasza:
Én római katolikus vagyok, de templomba vagy gyülekezetbe nem járok, de tudok jónéhányat Pest belvárosában, pl. a Gyulai Pál uuuuuucában 1 reformáááááus köösség és templom (apám reformáus, párszor régebben elmenem vele oda) vagy a Rókus templomban is van ilyen, régen odajáram diákgyülekezeeeeeebe és vasárnap misére (L/17).
12/19 anonim válasza:
Vagyis: utcában, református közösség, diákgyülekezetbe... bocsi csak rosszul ír a billentyűzetem néha xaraxik.
13/19 anonim válasza:
RÓMAI KATOLIKUS KERESZTÉNY vagyok, ( mert nem mindegy ! ) de bevallom, csak havi 1-2 x járok templomba, misét hallgatni. ( " Vasár-, és ünnepnap misét becsületesen hallgass !! " ) Kissé szégyenkezem is emiatt, de az időhiány . . . Lányom megteszi helyettem is, mert minden vasárnap ministrál, pedig már elmúlt 20.
Javítsatok ki, de úgy emléxem, gyülekezetbe a reformátusok és a többiek járnak.
49M
14/19 anonim válasza:
A keresztények is szoktak járni gyülekezetekbe, de főleg a kisebb gyerekek, hittannak nevezve, ahol megismertetik őket a vallással, a Bibliával, stb...
15/19 anonim válasza:
Én katolikus vagyok, minden vasárnap járok misére, péntekenként pedig ifjúsági hittanra, ahol nagyon jó barátaim vannak :)
16/19 anonim válasza:
Én is a Hit Gyülibe járok, és rendszeresen! :)
Üdv mindenkinek, főleg a tesóknak!
17/19 anonim válasza:
én református vagyok,de nem járok templomba meg semmi ilyen helyre:S
12/L
18/19 anonim válasza:
keresztény vagyok, 19 éves. gyülekezetbe járok. keresztény gyülekezetbe. olyanba, mint amilyenekről a Bibliában van szó... mint amilyenek a níceai zsinat előtt voltak, mielőtt kialakult a katolikus egyház. katolikus voltam, de hiába jártam templomba, ott nem találtam Istent. végül elmentem ebbe a gyülekezetbe és 100%-osan átadtam az életemet az Úrnak, nem bízom a tisztítótűz létezésében. :)
19/19 anonim válasza:
Én is a Hit Gyülekezetébe járok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!