11/18 A kérdező kommentje:
"Milyen "jó," hogy senki sem Isten szemszögéből gondolkodik erről sem."
Na de bűn, vagy nem bűn Isten szemszögéből, ha már te annyira járatos vagy az isteni szemszögben, mint senki más e csöppnyi univerzumban.
2013. júl. 20. 21:41
12/18 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A szex egy fantasztikus dolog, két ember eggyé válik közben, jó, viszont csak házasságon belül.
Nem csak a fogamzás miatt szexelnek a házastársak, egy jó házasság fontos része a szex szerintem, a részletekbe ne menjünk bele, szerintem jó ha a két ember élvezi.
A katolikusoknál a papok és apácák nem házasodhatnak, pedig Isten ajándéka a házasság, az ifivezetőm számtalan fiatalra hatott, mégis boldog házasságban él.
A pápára ne hallgass.
14/18 anonim válasza:
Én nem tudom, kérdezd meg Istent.
15/18 anonim válasza:
Dehogy bûn!! a pasim is felvetette mâr h probàljuk igy ki. de én még nem szàntam rà magam. :$ de attol nem bûn.
16/18 Joe.38 válasza:
Ma a feminista élharcos nőknek , ha az ember megkéri főzzön már valamit már az bűn. Férfi ilyet nem kérhet. Ha még rá is parancsol , hogy mosogasson el, na az főben járó bűn. Családon belüli erőszak. Cigányok akkor a te felfogásod szerint nem bűnöznek. Szinte szent emberek, hisz szaporodnak mint a patkányok. Gyereknemzés a cél. Hogy miért ( segílyke) no az már mellékes. Amit Te mint igaz hitű adsz ezeknek a kakukkoknak akik mindenhová sz..arnak. Vatikán? Ja. Szent szék. 1947 és 1990 között leálltak bratyizni a komcsikkal. Mindszenti hiába kérte, hisz tapasztalta nem szabad mert azzal legalizálja diktatórikus hatalmukat a Szent szék. Hiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!