2/18 A kérdező kommentje:
Há' a középkorban egyes helyeken szodómiának számított, az orális élvezetekkel együtt.
2013. júl. 20. 20:37
3/18 anonim válasza:
És most a középkorban vagyunk? Akkor boszorkány égetés volt ergo legális gyilkosságok ok nélkül, eléggé rossz példát hoztál föl...
4/18 anonim válasza:
Ha igaz, amit a középkorròl tanítanak, akkor elég sötét volt. Egyébként nem bűn, azt nem tudom, hogy használ-e. Kimosás és òvszer nélkül nem tùl higiénikus.
5/18 A kérdező kommentje:
Há' de a bűnök azok, bűnök voltak tegnap is, meg holnap is azok lesznek. Amúgy a "sötét középkor" kitétel humanista találmány, és a modern történetírás nem támogatja az elméletet.
2013. júl. 20. 20:55
6/18 anonim válasza:
A kérdező úgy érti, hogy a vallásban bűn-e.
Csak nézzetek rá, Vallás kategóriában van a kérdés tehát biztos úgy értette.
7/18 intrepid válasza:
Én onnan közelíteném meg a dolgot, hogy a nemi kapcsolatnak a gyereknemzés kell, hogy a célja legyen. Az anál erre alkalmatlan, gyakorlatilag fogamzásgátlás, ami pedig Vatikán szerint bűn.
8/18 anonim válasza:
Igazad van 6-os válaszoló, ez elkerülte a figyelmemet. Akkor attól függ h keresztény e az illető vagy egyéb vallás híve, de még a bibliát sem olvastam..
10/18 anonim válasza:
Milyen "jó," hogy senki sem Isten szemszögéből gondolkodik erről sem.
Hát csak imádkozni tudok értük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!