Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki fog várni, ha a mennyország...

Ki fog várni, ha a mennyországba kerülök?

Figyelt kérdés
Szüleimmel nem (volt) jó a kapcsolatom, többi elődöm mind meghalt a születésem előtt, senkit nem ismertem, rokonaim sincsenek. Mindig egyedül voltam, még senkim se volt, senki se szeretett, se barátok, se barátnők. Egyedül vagyok, és nem tudom, mi vár majd odaát, ha egyszer itt sem találtam senkit aki szeretne. Nem vagyok tini, már benne vagyok a korban.

2013. júl. 20. 17:52
1 2
 11/12 KZitus ***** válasza:

Szervusz

a kommentedhez szeretnék szólni

A szomorúságod abból is adódhat, hogy nincsen önértékelésed. Az életed a legdrágább kincsed. Miért szabadulnál meg tőle(szeretnél megszűnni), mások hibái miatt.

Tudod mit mond Isten neked?

"Hát elfelejtheti-e a feleség a csecsemőjét, hogy ne szánja meg méhe fiát? Még ezek az asszonyok is elfelejthetik, én azonban nem felejtelek el téged." Ézsaiés 49,15

Isten rajtad tartja a szemét, és segít, csak te fogadd el a segítségét.

Igazad van, ha mindig csak adsz, egyszer minden elfogy. Még az erőd is, ahogyan írod is. Töltődj fel Isten szavával. Ott azt olvashatod, hogy "akinek van, annak még több adatik". Úgy tényleg nem lehet építkezni, ahogyan most te teszed.

Azt, hogy ki szereti Istent, nem abból mérhető le, hányszor van a templomban. Pál beszélt az ilyen emberekről. Azt írta róluk, "akiknél megvan az Isten iránti odaadásnak egy külső formája, de erejére nézve hamisnak bizonyulnak; és ezektől fordulj el. Mert ezek közül támadnak azok, akik ravaszul beférkőznek a háznépekbe, és foglyaikká tesznek bűnökkel megterhelt, különféle kívánságoktól vezetett, gyönge asszonyokat, akik mindig tanulnak, ámde soha nem képesek eljutni az igazság pontos ismeretére." 2Timóteusz 3,3-7

Aki szereti Istent, az megtartja a parancsolatait "Mert az Isten szeretete azt jelenti, hogy megtartjuk a parancsolatait; a parancsolatai pedig nem megterhelőek," írja János, 1 levele 5,3 versében.

Úgy hogy építsd te is a hit házát, hogy legyen mindig tartalékod, és élj boldogan, Isten szeretetével.

Üdv. Zita

2013. szept. 16. 17:15
 12/12 anonim válasza:
Szent Péter
2014. febr. 9. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!