Ha a mennyországba jutok lesznek ott nagyon szép nők, és mindet megkaphatom?
Erre szokták poénból írni, hogy ha erre van szükséged, akkor a pokolban a helyed.
Én úgy gondolom, hogy ha lesz ilyesmire lehetőséged, az nem a pokolban lesz.
Mert ott nem azt kapod, amit szeretnél...
Én nem hiszem, hogy minden a szaporodásról fog szólni.
Bár ha azoknak van igaz, akik szerint a földön fogunk testben élni tovább, akkor gondolom lesz továbbra is szaporodás.
Bár úgy tudom Jézus azt mondta, hogy olyanok leszünk, mint az angyalok.
És ha megmarad a szabad akaratod, akkor nyílván akkor vagy méltó Istenhez, ha a másik emberre odafigyelsz.
Tehát megerőszkolás és egyéb szarságok nem lesznek.
Kedves második:)
Rátapintottál a lényegre.
Azt mondják az egy olyan hely, ahol mindenki boldog blabla.
De mi van ha azt a nőt akarom megkapni aki engem nem akar?
Ha megkapom ő nem boldog, ha nem kapom meg akkor meg én.
Szóval épp emiatt tettem fel a kérdést.
Teljesen lehetetlen egy ilyen hely.
De aki szerint létezhet az fejtse ki nyugodtan hogy szerinte hogy is működik ez.
Szia !
A kérdésedből arra következtetek ide tévedtél
és provokálod a keresztényeket.
Ha megmaradnak a testi vágyaid, valószínűleg újraszületsz itt a Földön és csajozhatsz tovább.
Keleti vallásos magyarázatokban ezt pl igy magyarázzák. A könnyű fizikai világ, nevezzük mennyországnak, az örök életű lelkek megkapják a lehetőséget, hogy itt a Földön kiéljék a vágyaikat és ha akarnak megint visszatérhetnek Istenhez.
A pokol akkor következik be itt a Földön, ha valamilyen oknál fogva nincs képességed elérni a szép nőket:))
"és az nekem miért jó ha olyan leszek?:D:D"
Neked nem kell attól tartanod, hogy oda fogsz jutni. A paráznaság bűn. Azon elmélkedni, hogy hány nőt akarsz a mennyben, paráznaság. Következés képpen nem fogod őket látni.
Megkaphatod,persze:)
De ha azt vesszük a mennyország,vagyis a folyamatos boldogság állapota arról szól,hogy nincsenek vágyaid,hiszen,boldog vagy,ezért nem vágysz sem nőkre,semmire,mert nem kell okokat keresned a boldogságra.
Utolsó, érdekes amit írtál.
De ehhez viszont minek mennyország?:D
Ez itt is elérhető.
Akárhogy is nézem nálam bukik ez a mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!