Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A gumióvszer keresztényellenes?

A gumióvszer keresztényellenes?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 15:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

nemá..pap szexel? olyan elő nem fordulhat.

egyébként az óvszer egyszerűen öröm ellenes..a spirál, és egyéb az smafu?

2013. júl. 15. 14:39
 12/22 Gábor54 válasza:
0%
Asszem a VI. Paeli pápae Humanae vitae (Az emberi élet) c. enciklikájában foglalkozik vele. TILTJA! Mint ahogy a fogamzásgátlás minden formája tilos, hiszen a "házasélet" a hívő katolükhoszok szerint KIZÁRÓLAG Isten teremtő művének a folytatása: gyereknemzés saját képünkre és hasonlatosságunkra. Kizárólag a "természettől adottan terméketlen napok" úgymond "kihasználását" engedélyezi a R.k. F-Egyház - rosszalló fejcsóválás közepette. (Ami azért torz, mert "abszolút terméketlen napok" egyszerűen nincsenek, még "azok a napok (némelyike)sem" (!!), másrészt miféle barom vallás az, amelyik a legnemesebb és legemberibb dolgot, a SZERELMET gyerekcsinálássá fokozza le?? (Az persze megint másik dolog, hogy valaki "úgy érzi", h. szereti, pedig csak egy jó numerára vágyik, mert tombolnak a hormonjai. Azt én is elítélem.) Egyébként szubdiakónus vagyok, a karmeliták harmadrendjéhez tartozom, felvettem a skapulárét, és egyszerű szerzetesi fogadalmat tettem. Aztán otthagytam csapot-papot, megházasodtam, teremtettem két fiúgyermeket, elváltam, és megházasodtam újra. A fogadalmam azonban él, mert az én szavam, és én azért adtam, mert helyesnek gondoltam akkor valamit - ez azóta sem változott, és ez független az aktuális pápák okoskodásától.
2013. júl. 15. 22:19
 13/22 anonim ***** válasza:
Gabor54, nekem ez gyomorforgató volt, ne haragudj.
2013. júl. 15. 22:27
 14/22 nagylzs ***** válasza:

> nemá..pap szexel? olyan elő nem fordulhat.

Saját tapasztalatból mondom: előfordulhat sőt elő is fordul!

2013. júl. 16. 09:41
 15/22 anonim válasza:

Szerintem pont ellenkezőleg. Az abortusz egyértelműen keresztényellenes. Gumival megelőzhető az abortusz. Nemi betegségek se nagyon tudnak így terjedni, tehát egészséges is.

És semmi okot nem tudok, ami miatt keresztény ellenes lenne.

2013. júl. 16. 11:45
 16/22 Gábor54 válasza:
Kedves #13/15, mennyiben volt gyomorforgató a válaszom? Tényeket közöltem, a szokásos, brutálisan őszinte stílusomban. Akkor a tényekkel van gondod?
2013. júl. 16. 20:06
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

a gumióvszer egy tárgy, aminek nincs filozófiai beállítódása, és sose hallott a keresztényekről, mer nincsen neki füle.

a gumóvszerről nincs semmi a bibliában sem, mert a mindentudó isten nem tudta, hogy majd feltalálják, így elfelejtette közölni a biblia íróival az álláspontját.

2013. júl. 17. 17:57
 18/22 Gábor54 válasza:
#13/17 - bocs, elírtam. A kérdésem áll: Miért volt gyomorforgató a tényállításokat tartalmazó válaszom?
2013. júl. 18. 19:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 19. 12:43
 20/22 descent válasza:

Meglátásom szerint nem. Sőt, nem is iszlámellenes.

A tudomány mai állása szerint egy gumióvszernek áltagosan évente maximum nulla önálló gondolata van. Ebből az jön ki, hogy nem utálja a kereszténységet.

2013. júl. 21. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!