Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van valaki aki betartotta,...

Van valaki aki betartotta, hogy házasság elött nincs szex?

Figyelt kérdés
Csak ezért kérdem mert ma már egy fiú sincsen aki a házasságig várna, ha nem fekszel le vele akkor faképnél hagy :)én betaranám de ezek szerint nem fogom...
2013. júl. 13. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%

Van, nekem több ilyen ismerősöm is van, fiúk is! Én sajnos nem vagyok makulátlan ilyen téren, ezért nincs is jogom pálcát törni mások felett.

Viszont az egyik legjobb barátnőm két éve házas, ők a férjével az elsők egymásnak és megvárták a házasságot. Boldogan élnek egymás mellett, semmilyen problémájuk nem volt ilyen téren.

2013. júl. 14. 12:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Csak azzal agyok hajlandó lefeküdni, és a szüzességemet neki adni akivel már minimum 2 évet együtt vagyok, megbízok benne, szeretem és viszont szeret :)
2013. júl. 14. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, teljesen rendben van így, ahogy gondolod. Otthagyni szerintem nem fog, ha szeret, de kell azért neki egy dátum, hogy kb meddig kell várnia :)
2013. júl. 14. 14:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi a jegyesemmel egyetértünk abban, hogy várni szeretnénk házasságig, és ő, a fiú az, aki sokkal inkább képes uralkodni magán - így én is hamar észbekapok, ha előrerohannék. Tehát van ilyen ember, ha Neked ez fontos, aki valóban elfogad és szeret, várni fog.

Mondjuk úgy, hogy jó, ha megtudja, meddig kell várnia, ahogy az előző írta: ideális esetben ez a házasságkötés ideje. Ha komolyak a szándékai, ki tudja várni, amíg meg meri kérni a kezedet, majd azt a bizonyos napot is, ha meg nem komolyak, ne akarjon lefeküdni Veled.

2013. júl. 16. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!