Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! Ez baj? Ne...

Keresztények! Ez baj? Ne hordjam többé?

Figyelt kérdés
Katolikus vagyok, és az a helyzet, hogy van egy törökországi karkötőm, amin Allah szeme van rajta. Nagyon szeretem ezt a karkötőt, viszont már sokszor gondolkodtam rajta, hogy le kellene vennem, mert így eléggé képmutatónak hat. Lehet, hogy most ez a dolog nagyon apróságnak tűnhet, de nekem sokat jelent. Mit csináljak?

2013. júl. 12. 12:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A Bibliában benne van hogy ha nem tudod hogy valamit Isten ellen vagy vele van akkor inkább ne tedd! Ne aggódj ilyen hülyeség miatt. vagy vágd ki belőle allah szemét és helyette rajzolj egy keresztet
2013. júl. 12. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Vizsgáld meg, hogy a szeretet törvényének mennyire mond ellent a viselése. Istent bizonyára nem haragítja meg egy karkötő, főleg, hogy nem tulajdonítsz neki mágikus hatalmat, vagy ilyesmi. És valószínűleg-gondolom én- senkit sem bántasz a viselésével.
2013. júl. 12. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mint már írták ennek semmi köze más vallásokhoz, csak egy török népi hagyományhoz fűződő kis ékszer, ami szerintük véd a szemmel veréstől. Tulajdonképpen semmi jelentősége nincs a számodra, mivel gondolom amúgy sem hiszel az erejében. Teljesen mindegy hogy hordod vagy nem, másokat nem sértesz meg vele, Istent meg főleg nem.
2013. júl. 12. 22:36
 14/17 anonim ***** válasza:

„Ne a külső dísz legyen a ti

ékességetek, ne a hajfonogatás,

arany ékszerek felrakása vagy

különféle ruhák felöltése, hanem a

szív elrejtett embere a szelíd és

csendes lélek el nem múló díszével:

ez értékes Isten előtt. Egykor a

szent asszonyok is, akik az

Istenben reménykedtek, így

díszítették magukat:

engedelmeskedtek férjüknek.”

( 1Pt 3,3-5 )

2013. júl. 13. 14:37
 15/17 anonim válasza:
Azt a mindenit micsoda problémák. Elkepeszto.
2014. szept. 17. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:
2015. okt. 25. 10:43
 17/17 Te Ri válasza:

En voltam egy lelkigyakorlaton,ahol a lelkigyakorlatot tarto nover a gyogyulasokert szokott imadkozni. Orvosilag megmagyarazhatatlan gyogyulasok kothetok a nevehez (Margaritha Valappila). Olyan emberek szabadulasaert is szokott imadkozni,amik meg nem durvak es egyhazi hataskoruek. Az o lelkigyakorlatan gyogyult ki Foldi Tibor atya a holyagrakbol. Az imaban megkaptak,hogy az atya torokszemet tartott maganal (nem tudta,mi az),igy ferkozott be az eletebe az ellenseg,ez valtotta ki a betegseget nala.

A nover azt tanitja,hogy Torokorszagban sok esetben raolvasnak a torokszemekre eladas elott,ezzel pedig utat engednek egy gonosz leleknek,hogy befolyassal legyen a hordojara. Azzal,hogy a vasarlo onkent megveszi az amulettet,erre a befolyasra onkent igent mond. Ebbol adodoan ova int mindenkit.

En szemely szerint ugy vagyok ezzel,hogy nyilvan nem lesz mindenki rakos attol,hogy hordja,panikolni nem szabad,de azert lehetoleg elkerulom az ellenseg ilyen fajta ocska trukkjeit. Vannak a vilagon meg szep karkotok es azzal hatarozottan egyetertek,hogy ne legy mas vallas reklamtablaja. Arra kaptunk hivatast,hogy Jezus reklamtablaja legyunk emberileg es lelkileg :)

2019. júl. 5. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!