Nem lehet.
"Avagy maga a természet is nem arra tanít-é titeket, hogy ha a férfiú nagy hajat visel, csúfsága az néki?
Az asszonynak pedig, ha nagy haja van, ékesség az néki; mert a haj fátyol gyanánt adatott néki."
(IKor. 11:14-15)
Aki pedig úgy gondolná, hogy idejét múlt a fent említett igeszakasz, annak ajánlanám figyelmébe a következő sorokat:
"A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre,
a megjobbításra, az igazságban való nevelésre; hogy tökéletes
legyen az Isten embere, minden jó cselekedetre felkészített."
(2Tim 3,16)
Jaaj már, nyyaaaaa...:D Lécci xD
Most a raszta az nem pedoraszta:P
Nézzétek a jó oldalát...
Jézus levágatná másokkal?
Mivel Jézus ismerte az írásokat, szerintem nyilvánvaló, hogy Jézus ezeket a szabályokat és törvényszerűségeket be is tartotta.
Ebből következik az, hogy Jézusnak nem lehetett hosszú haja.
Az csak egy mítosz, hogy Jézusnak hosszú haja és EURÓPAI eredetű/vonású arcképe lett volna egy vékony és törékeny kis izomtalan testtel, ahogyan szeretik sok helyen ábrázolni Őt :)
Ha Jézus ezt nem tartotta volna be, akkor MEGHASONLOTT VOLNA Önmagával, mivel Ő maga mondta:
"Én és az Atya egy vagyunk."
(János 10:30)
"Szerintem ez lelkiismereti kerdes"
Szerintem pedig ez a VALLÁS témakör ahol is elsősorban a keresztényeknek szólt a kérdés, nem pedig egy szappanopera ahol még talán megállná a helyét a 100%-ban értelmetlen beszólásod.
Szia!
Természetesen lehet!
tattilaboy!
Tudsz valamit idézni Jézustól vagy csak a vallásalapító Pál idevágó szövegeit tudod bemásolni?
"A teljes Írás Istentől ihletett..."
Tudtad, hogy Pál a Septuagintát használta, amikor ezeket a sorokat leírta? Tudtad, hogy nem zárult le a kanonizáció ebben a korban? Tudod, hogy melyek voltak azok a könyvek, amelyekre Pál gondolt?
Vagy csak bemásolod ezt a pár sort, anélkül, hogy ezeken elgondolkodnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!