Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez most minek számít? (katolikus)

Ez most minek számít? (katolikus)

Figyelt kérdés

Kérem hogy csak gyakorló katolikus emberek válaszoljanak, (mindenki más: kérlek tartsátok tiszteletben, hogy számomra vannak bűnös dolgok melyeket ti nem tartotok annak)

Nos a következő történt. Tegnap este a youtube-on keresgéltem, és találtam egy hipnózisos videót, őszintén szólva nem gondoltam, hogy működik, de megnéztem. A vége az lett, hogy kielégültem mindenféle erotikus gondolat, vagy magamhoz nyúlás nélkül.

Az egyház definíciója az önkielégítésről nem fedi ezt le, mert ugye az nemi szervek izgatásáról szól, ez pedig nem történt meg.

Akkor ez most bűn? Meg kellene gyónnom?

21F

2013. jún. 26. 10:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés!

Én azt hiszem ugyanúgy érezném magam,mint a kérdező és ez esetben az 1. válaszolónak adnék igazat.Azt ajánlanám mindenképp beszélj egy pappal!

Egy katolikus.(35/N)

2013. jún. 28. 10:05
 12/14 Prókátor ***** válasza:
Gondolom, már túlhalhaladott (időben) a válaszom, de alapelvnek tekintheted hasonló esetekben, hogy azt gyónjad meg, ami a lelkiismeretedet terheli; mert az valóban bűn, és az Úr, a lekifurdalásoddal üzeni, hogy amit tettél, az előtte nem kedves!
2013. júl. 13. 21:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Írd már meg mi a videó címe, sokan vagyunk rá kiváncsiak, kösz.
2013. júl. 15. 18:54
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as!

Egyetértek :)

2013. júl. 15. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!