Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek, ha az osztályomban...

Mit tegyek, ha az osztályomban elítélnek a vallásom miatt?

Figyelt kérdés
Ha azt akarod mondani , h ogy nem tudod ,ne is mondj semmit!

#vallás #különbség #elõítélet
2013. jún. 25. 16:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Te se mondj semmit.
2013. jún. 25. 16:22
 2/17 acelsziv ***** válasza:
85%
Ezzel az alapvető emberi jogodat sértik. Fordulj az osztályfőnöködhöz. Ha nem segít, akkor igazgató.
2013. jún. 25. 16:23
 3/17 anonim ***** válasza:
Hány évet kaptál??
2013. jún. 25. 16:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a vallásod? Miben nyilvánul meg az, hogy elítélnek? Hogyan viselkedsz, ami miatt elítélnek?
2013. jún. 25. 16:28
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
Ha állandóan prezentálod a vallási hovatartozásodat, akkor ne csodálkozz rajta, hogy elítélnek, viszont ha te nem firtatod a vallásodat előttük, akkor mindenképpen szólj az igazgatónak.
2013. jún. 25. 16:37
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

Senkinek semmi köze hozzá.

Ne hirdesd a vallásodat, mert hivalkodni sem kell vele.

2013. jún. 25. 16:38
 7/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de mi a vallásod? Nem mintha számítana, csak hogy teljesebb legyen a kép hogy konkrétan mibe is kötnek bele...

Így hogy konkrétumokat nem tudok, csak általános megoldást tudok javasolni: fordulj az osztályfőnökhöz vagy szüleidhez, ha nem hagyják abba...

2013. jún. 25. 16:48
 8/17 A kérdező kommentje:
Szóval.Köszi a hasznos válaszokat.A haszontalanokra nem tudok mit mondani.A vallásom afrikai mitikus elemekre épül a neve afrikai törzsi nyelven van.Nem értem.Nem szoktam hirdetni.Csak megkérdezték hittanon ,hogy milyen vallású vagyok és elmondtam.Azóta szekálnak.
2013. jún. 25. 16:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha nem tettél semmit, ami alapot szolgáltatna a szekálásra (pl. nem próbáltad rájuk erőltetni), akkor nincs joguk szekálni téged. Annyit tehetsz, hogy nem bocsátkozol hitvitákba, nem kezdesz magyarázkodni vagy mentegetőzni. Ha rád szállnak, zárd le a vitát egyszerű, rövid válaszokkal, pl. "Mert nekem ez fontos." Egy ilyen válaszba nem lehet belekötni, majd csak megunják és leszállnak rólad.
2013. jún. 25. 16:58
 10/17 anonim ***** válasza:
72%
Jól tetted hogy elmondtad. Így nincs lelkiismeret furdalásod. Az pedig hogy szekálnak miatta csak az ő szellemi szintjüket minősíti. Próbálj nem bántóan válaszolni és talán egy idő után abbahagyják/megunják. Általában az emberek azokat tudják szekálni akik mások, különböző nézeteket vallanak mint az átlagpolgár. Bármilyen vallású vagyis az a fontos, hogy ne hagyd hogy a szekálások miatt rossz kedved legyen. Ez az ő problémájuk, nem a tied. :)
2013. jún. 25. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!