Mi történt a Hit Gyülekezete egyházzal?
- eltüntek az istentiszteletek az ATV csatornájáról és az internetről
- semmi közleményt nem adtak ki a honlapjukon a közvetítések elmaradásával kapcsolatban
Szia és köszi a választ!
Azt tudom, hogy a honlapon az archívum elérhető, a kérdésem az élő Istentiszteletről szól, hogy miért nincsenek még Istentiszteletek?
Mit jelent az, hogy hosszú nyári szünet? Ne érts félre nem provokálni akarlak és a kérdést sem annak szántam, csak furcsa, hogy a legcskélyebb tájékoztatás nélkül "eltünnek", hiszen tavaly ilyenkor már régen volt és előtte, jó előre leközölték (ha jól emlékszem 2008 október első hétvégéjén még konferencia is volt), hogy mikor indulnak a közvetítések, de most semmi. Szoktuk nézni az Istentisteleteket, megtérésemet nem kis részben köszönhetem nekik, ezért érdekel még mindíg. Az már más kérdés, hogy ott sem minden tökéletes, mint ahogy egyik földi egyházban sem, nem mindennel tudok egyet érteni és vannak visszásságok, de ez egy más kérdés, nem akarok senkit bántani, tényleg nem ez volt a lényeg, csak az érdekel hogy hová tüntek és miért nem adnak tájékoztatást az embereknek, mondjuk a honlapjukon egy két soros felhívásban? :-)
Üdv, a kérdező!
U.i.: Őszintén szólva ezzel a nyári "Isten nyáron szabadságon van" című dologgal tényleg nem tudok egyet erteni, sőt... Szerintem be lehetne osztani a lelkészeket a nyárra, van egy pár ott, és minden hétvégén más-más hirdetné az Ígét. Szerintem azért mert nyár van, attól még MEG KELL TARTANI az Istentiszteletet!!! De ez tényleg privát véleményem!
"eltüntek az istentiszteletek az ATV csatornájáról"
Gondolom, mióta kiálltak az SZDSZ mögül és beálltak az MDF mögé, ez esedékes volt.
Nekem valamiért nem hiànyzik az a sok elmehàborodott a vidàm vasàrnapbol. Bàr néha jokat röhögtem mikor véletlen odakapcsoltam, elöször azt hittem csak vicc.
De nem..... tényleg vannak ilyen "emberek"
Jajjajjajj, lepontoztak :(
Mivan? Fàj az igazsàg?
Szia!
Én küldtem a linkeket.
Én nem mondtam olyat, hogy Isten szabadságon van. Ő sosincs szabadságon. :-)))
Hogy miért nem tesznek ki legalább egy közleményt? Mint ahogy írtad, senki sem tökéletes. De persze nincs mindenkinek internete... akkor őket is kéne valahogy értesíteni... na de hogy? Egyszerű, észreveszik, hogy nincs közvetítés. (Ez a saját véleményem)
További szép estét!
Jaj, bocsánat, a lényeget elfelejtettem!
Istentisztelet most is van és egész nyáron is volt! Minden szerdán és vasárnap kivétel nélkül! (Sőt, akinek nem elég, az mehet csütörtökön v. pénteken más városokba is, meg bibliaiskolába v. ifjúsági előadásokra...)
Tehát meg vannak tartva az Istentiszteletek csak nem a nagy nyilvánosság előtt!
23:11
Szia!
Tudom, hogy nem te mondtad, az Isten szabadságon van mondatod, az az én megfogalmazásom volt, azért tettem is hozzá, hogy ez az én véleményem.
Azt én tudom, hogy ott a helyszínen vannak Istentiszteletek, de mi van azokkal, akik nem tudnak elmenni valamely helyszínre , vagy mint az én esetem, kb 3000 km-re lakom csupán. Kissé nehézkes lenne "elugranom"?? :-))
Azért is tartom picit furcsának, hogy nyáron levagyok sajnálva, egyszerűen kizárnak és pont, holott lehet, hogy még 1%-ot is küldtem.
Na mindegy, nyilván erről te nem tehetsz!
Azért nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Üdv
Szia!
Megint én!
Természetesen mindennek van magyarázata. Tudok is egyet, de természetesen nem írom ide le. Aki oda jár, az sejti v. tudja, hogy mi miért van.
Gondolom nem akarják szétkürtölni a dolgokat, tudod, hogy vannak olyanok, akik gyűlölködnek a HGY-vel szemben.
Azt tudom tanácsolni, hogy imádkozz, mert az ÚR hatalmas! Így változhatnak a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!