Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen Bibliai versszakok...

Milyen Bibliai versszakok támasztják alá azt az elméletet, miszerint a pokol a Föld mélyén lenne és NEM egy másik "dimenzióban"?

Figyelt kérdés
Akik visszajöttek a halálból úgy számoltak be erről, hogy a pokol igenis alattunk van jó mélyen.

2013. jún. 16. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%

Én nem vagyok keresztény, de Jézus tanításait nem vetem meg.

Péter meg egy igazi csoda, öröm olvasni a bölcs írásait!

A kérdésedre a válasz pedig kedves kérdező az, hogy vannak pokoli bolygók, és mennyeiek is. Ez a föld a középső szinten van. A pokoli bolygók alattunk vannak.

A védikus kozmológia választ ad a kérdéseidre.

2013. jún. 17. 01:21
 12/13 A kérdező kommentje:

Hát,.. én nem vagyok igazán kíváncsi a védikus kozmológiára.

Péter igen, jókat szokott írni és szeretem olvasgatni a válaszait de nekem úgy tűnik, hogy nem mindent fogad el a Bibliából és olyan tanításokra hajtja a fejét ami véleményem szerint eretnekek tanításai.

2013. jún. 17. 09:41
 13/13 anonim ***** válasza:
A Biblia nem támogatja azt az elképzelést, miszerint a pokol egy konkrét hely. Például amikor Ádám vétkezett Isten ellen, Ő azt mondta Ádámnak, hogy halálakor visszatér a porba, mert abból vétetett. Ádám mielőtt Isten megteremtette, nem létezett nem volt SEHOL. Halálakor, mondhatni a nemlét állapotába került. A szeretet Istene nem kínozna senkit ily módon. A gonosz embereknek az a legnagyobb büntetés, hogy nem élhetnek örökké Isten új világában.
2013. júl. 30. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!