Jehova Tanúi! Szándékosan hordanak a nők olyan szoknyát, amiből egészen térd alá ér? Vagy az nem lényeges, hogy milyen hosszú?
Köszönöm Frank barátom, Én sem mondhattam volna mást,
Mennyország válasza pedig rosszul esett :(
Persze a Biblia nem ad kritériumokat erre vonatkozóan, viszont mint alap elv írva van, hogy egy asszony a szerénységéről legyen ismert mint keresztény.
(1Timóteusz 2:8-10) . . .. 9 Az asszonyoktól hasonlóképpen azt kívánom, hogy jól rendezett ruhában, szerénységgel és józan gondolkodással ékesítsék magukat, nem különféle hajfonatokkal, meg arannyal vagy gyöngyökkel vagy nagyon drága ruhaneművel, 10 hanem úgy, ahogy a magukat istentisztelőnek valló asszonyokhoz illik, nevezetesen jó cselekedetekkel.
(1Péter 3:2-5) . . .. 3 Ékességetek pedig ne a külsőséges hajfonogatásból és aranydíszek felrakásából vagy felsőruhák viseléséből álljon, 4 hanem legyen az a szív rejtett embere a csendes és szelíd szellem romolhatatlan öltözékében; ennek a szellemnek nagy értéke van az Isten szemében. 5 Mert így ékesítették magukat régente az Istenben reménykedő szent asszonyok is, alárendelve magukat a férjüknek,
Itt nem arról van szó, hogy "csadorban" kell járni egy Nőnek.
Hanem arról, hogy ne kihívó legyen ami a nemiségre fekteti a hangsúlyt ha rá néz egy Férfi
Ettől függetlenül lehet csinos egy hölgy.
Katy Weaver
Nem cikizésnek szántam Katy, csak hülyéskedtem:)
De ha megbántottalak, akkor bocsánat!
Igyekszem kerülni a többi értelmű kommenteket a jövőben :D
én nem vagyok jehova csak 'sima' keresztény hívő. és simán veszek fel mini szoknyát. persze nem amiből a seggem is már látszik...már bcsánat..de nagyon szoknyás vagyok nagyon szeretem és nekem kényelmes. és a vallásom miatt nem fogok olyan rhát hordani amit íratlan szabályok mondják.
a szüleimet sem zavraja, mert nyílván nem krvásan hanem csinosan öltözködöm térd fölötti szoknyával..
egyébként én is észrevettem, hogy van egy isemrősöm, akivel 2 évig csoporttársak voltnk és feltűnő volt, hogy csak ilyen hosszabb fajta cerza csokyát hord..én innen jöttem rá h ő jehova :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!