Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi miért hasonlítják...

Jehova Tanúi miért hasonlítják össze magukat más vallásokkal?

Figyelt kérdés
És mért van az,hogy mindig az övék a jobb? Pl: hallottam,hogy hasonlították magukat katolikusokkal és mindig az övék volt a jobb...
2013. jún. 15. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem semmi bajom nem lenne azzal sem amit a katolikusok csinálnak. Egyáltalán nem vagyok antikatolikus és senkit nem akarok kivégezni meg hasonlók. Ők is szeretett testvéreim.

Én akkor vagyok felháborodva, ha valaki alaptalan dolgokra azt mondja, hogy kötelező, aki pedig nem tartja be, az pedig bűnös. Ettől kiráz a hideg. Az okkultizmust meg alapból nem bírom elviselni...

Egyébként múltkor ír nekem egy egy lány teljesen kiborulva, aki bántani akarta magát, mert vezekelni akart, amiért olyan bűnös, hogy egyszer maszturbált. Olyan volt, mint aki értéktelennek érezte magát és öngyilkosságot érdemelne.

Na ilyenkor borul el az agyam....

2013. jún. 15. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem Jehova tanúi a hibáit írják le a többi felekezetnek, csak a sajátjukban nem mindig látják.

És jó megfedni azt aki tévelyeg.

2013. jún. 15. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan ugyanazért, amiért a többiek:

[link]

Isten áldjon!

2013. jún. 15. 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
mert szélsőségesek, azoknak ilyen stílusuk.
2013. jún. 15. 15:08
 5/9 Mulder614 ***** válasza:
59%
Ln nem szoktam összehasonlítani a tanukat másokkal. Ha ilyet hallok bármelyik tanútól jelzem majd neki hogy nem helyes...
2013. jún. 15. 15:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Te lehet,hogy de az öltönyben bicikliző testvéreid akik becsöngettek azok igen
2013. jún. 15. 15:10
 7/9 Mulder614 ***** válasza:
59%
Akkor majd szólj rájuk a nevemben is. Hogy azt bizony nem szabad!
2013. jún. 15. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért, ezt maguktól nem tudják? Jah, bocs, jehova tanuiról beszélünk. Nekik nincsenek önálló gondolataik, csak azt csinálják amit mások diktálnak nekik...
2013. jún. 16. 06:05
 9/9 KZitus ***** válasza:

Kedves 06.05

Kicsit veszélyes lehet amit teszel. Légy óvatos.

Ez minden embernek szól, neked is:"amilyen ítélettel ítéltek, olyannal fognak ítélni titeket, és amilyen mértékkel mértek, olyannal fognak mérni nektek." Máté 7:6

Te komolyan gondolod, hogy nekem nincsenek önálló gondolataim? Te belelátsz az elmémbe? Én úgy tudom ilyenre csak Isten képes. Vagy te fölé(mellé) helyezed magadat? Nem félsz a következményektől?

Én nem lennék nyugodt a helyedben. Jó lenne gondolkodni ezen egy keveset.

Én is ezt teszem.

Ezt amit írtam nem másoltam ki semmiből. Ezek az én önálló gondolataim. Sajnálom.

Üdvözlettel: Zita

2013. jún. 19. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!