Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudnátok ravatal alatti rövid...

Tudnátok ravatal alatti rövid imát ajánlani?

Figyelt kérdés

Templomban lesz apám gyász-szertartása és ha minden igaz a ravatal időtartalma arra való, hogy az ember magában elbúcsúzzon és imádkozzon érte. Én magam nem vagyok vallásos. De arra gondoltam magamban elmondanék egy imát érte majd. Tudnátok ide illőt ajánlani. Lehetőleg rövid legyen, hogy megtudjam tanulni.

Köszönöm.

2013. jún. 13. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Adj Uram neki örök nyugodalmat és az örök világosság fényeskedjék neki.
2013. jún. 13. 17:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó lesz. Tudnál esetleg egy picit ennél hosszabbat is? Vagy még egy ilyet?
2013. jún. 13. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Drága mennyei Atyám! a te fiad Jézus Krisztus nevében hálát adok neked a te fiad keresztáldozatáért és a vérért amely mindanyiunk büneiért kiontatott.Kérlek Úram emlékezél meg a te igéretedröl most is amikor apám eléd áll,hogy azt mondtad"aki hisz a te fiad Jézus nevében ha meghal is él"Ebben bizunk Úram hogy a te szereteted és irgalmasságod által apám is üdvözül.Könyörgöm emlékezél meg rola,és ne emlékezzél meg az ö büneiről hanem bocsátsd meg a vétkeit a mi Úrunk Jézus Krisztus nevében Ámen
2013. jún. 14. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Neked is köszönöm. Szép amit írtál.
2013. jún. 15. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!