Keresztény testvéreim <-igen, az van odaírva, hogy keresztény! Szerintetek mennyire esélyes az, hogy e-szerint az elmélet szerint lesz majd a világvége, kezdete (elragadtatás)?
Sziasztok. Bizonyára ti is tudjátok, hogy a világvége menetelét legalább 3-4 féle módon is értelmezni lehet a Bibliából.
Én csak az elragadtatás részével foglalkoznék ebben a témakörben.
Van ez a leányzó: Angelica Zambrano, aki megjárta Jézussal a poklot és a mennyet is és Jézus egy nagy kivetítőn azt mutatta meg neki, hogy az elragadtatás bármikor megtörténhet. Tehát úgy értve bármikor, hogy az antikrisztus előtt és a nagy nyomorúság előtt, tehát feltételezhetjük, hogy most is bármelyik percben eljöhet értünk (remélem értem is).
Szerintetek ez lehetséges? Semmi hajkurászás meg, irtsuk ki a keresztényeket mindenhol és imádjuk a Sátánt stb előtt?
Itt a videó ha valaki még esetleg nem látta volna:
http://www.youtube.com/watch?v=5hBKyRMAyis
Bocs egyébként, hogy ennyire eltértem a témában szereplő videótól. Csak belenéztem eddig, ez nem tűnik olyan vészesnek. Csak arra szerettem volna felhívni a Kérdező, tattilaboy figyelmét, hogy egy kis kritikusságot mindig tartson meg, az ilyen új kinyilatkoztatásokkal szemben (ne építse rá a hitét). Én is néztem régebben egy hasonlót, tetszett annak idején, nem tudom, mit gondoljak a megítéléséről:
Howard Storm (Part 1 of 5) former atheist - near death experience (NDE)
http://www.youtube.com/watch?v=J_GmifF8Fkc
Magyarul is fenn van róla ez:
Akkor az evangéliumok utáni részeket is olvasd el,apcsel, levelek... mert pont azzal káromlod a Szent Szellemet, hogy démonnak állítod be!
Minden hívőt betöltött Isten Szelleme, és legnagyobb ostobaság, ha valaki ledémonozza, mert Ő nélküle nincs újjászületés! És ha valamelyik egyház még csak részigazságban vesztegel, a legnagyobb bolondság, hogy a továbbfejlődés helyett, mocskolja azt, ami a biblia szerint még hiányzik nekik, ahelyett hogy betöltsék azt az igazságot is. És a bibliát kell nézni ebben, nem mást, ez igaz, de más kijelentések. ha teljes összhangban vannak az igével, megvizsgálva lehet rá figyelni. De ha elvisz az igazságtól akkor nem.
Saját magadra nézve lesz katasztrófális hatással a Szent szellem káromlása különösen, de a büszkeség, keménység is, a fejlődésre való alkalmatlanság is.
Egy bibliai példa arra, mikor valaki részben állt még csak az igazságban, és meghallotta, hogy még nem mindent töltött be:
Apostolok Cselekedetei » 19. fejezet
1
Lőn pedig azonközben, míg Apollós Korinthusban volt, hogy Pál, eljárván a felsőbb tartományokat, Efézusba érkezék: és mikor némely tanítványokra talált,
2
Monda nékik: Vajjon vettetek-é Szent Lelket, minekutána hivőkké lettetek? Azok pedig mondának néki: Sőt inkább azt sem hallottuk, hogy ha vagyon-é Szent Lélek.
3
És monda nékik: Mire keresztelkedtetek meg tehát? Azok pedig mondának: A János keresztségére.
4
Monda pedig Pál: János megtérésnek keresztségével keresztelt, azt mondván a népnek, hogy aki ő utána jövendő, abban higyjenek, tudniillik a Krisztus Jézusban.
5
Mikor pedig ezt hallák, megkeresztelkedének az Úr Jézusnak nevére.
6
És mikor Pál reájok vetette kezét, szálla a Szent Lélek ő reájok; és szólnak vala nyelveken, és prófétálnak vala.
7
Valának pedig a férfiak összesen mintegy tizenketten.
8
Bemenvén pedig a zsinagógába, bátorsággal szól vala, három hónapon át vetekedvén és igyekezvén meggyőzni az Isten országára tartozó dolgokról.
9
Mikor pedig némelyek megkeményíték magokat és nem hivének, gonoszul szólván az Úrnak útáról a sokaság előtt, azoktól eltávozván, elszakasztá a tanítványokat, mindennap egy bizonyos Tirannus oskolájában prédikálván.
Itt látszik, hogy akik megkeményítik magukat, makacs ostoba emberek, azokat Isten, Isten szolgája is, egy idő után lehagyja. Persze ők maguk közt továbbra is játszadozták a vallásoskodást, csak értelme nem volt.
Látom, téged sikeresen távol is tart, jó messze!
Rossz olvasni is...
Ahogy rossz látni a gonoszul vihogó, földön fetrengő állatokat, akik mindezt a Szent Szellem nevében teszik, akiből gúnyt űznek. Ez a gyümölcs rothadó, kereszténységnek nem ez lényege, ez egy cirkusz.
Ki lehet menni az utcára az éhezőkhöz és nem odabenn ugrálni, mint a majmok!
A földön fekvő állatoknak mondod embertársaid, ez magáért beszél, és végre kibújt a szög a zsákból, hogy vádlótól szólsz, csúfolódók székében ülsz, együtt atyáddal ,aki a hazugság atyja is egyben.
Ennyi, bemutatkoztál, hála legyen Istennek, most már mindeki láthatja.
Isten Szellemének igei megnyilvánulásai:
Sámuel 1.19-
Követeket külde azért Saul, hogy Dávidot fogják meg. Amint azonban meglátták a prófétáknak seregét, akik prófétálának, és Sámuelt, aki ott állott, mint az ő előljárójuk; akkor az Istennek lelke Saul követeire szállott, és azok is prófétálának.
21
Mikor pedig megmondták Saulnak, más követeket külde, és azok is prófétálának. Akkor harmadízben is követeket külde Saul, de azok is prófétálának.
22
Elméne azért ő maga is Rámába. És amint a nagy kúthoz érkezék, mely Székuban van, megkérdezé, mondván: Hol van Sámuel és Dávid? És felelének: Ímé Nájóthban, Rámában.
23
És elméne oda Nájóthba, Rámában. És az Istennek lelke szálla ő reá is, és folytonosan prófétála, míg eljutott Nájóthba, Rámában.
24
És leveté ő is ruháit, és prófétála, ő is Sámuel előtt és ott feküvék meztelenül azon az egész napon és egész éjszakán. Azért mondják: Avagy Saul is a próféták közt van-é?
Tehát ebből következtették, hogy a próféták közt lehet...
Sámuel 2:6-
13
Mikor pedig azok, akik az Úr ládáját vitték, hat lépést mentek, áldozék ott egy ökröt és hízott borjút.
14
Dávid pedig teljes erejéből táncol vala az Úr előtt, és gyolcs efódot övedzett magára Dávid.
15
Dávid azért és Izráelnek egész háza felvivék az Úr ládáját énekléssel és trombitaszóval.
16
Lőn pedig, hogy mikor az Úr ládája Dávid városába ért, Mikál, Saulnak leánya kinéz vala az ablakon, és látván, hogy Dávid király ugrál és táncol az Úr előtt, megútálá őt szívében.
17
Mikor pedig bevitték az Úr ládáját, és elhelyezék azt az ő helyére a sátornak közepére, melyet számára Dávid felállíttatott: akkor áldozott Dávid egészen égőáldozatokat és hálaadó áldozatokat, az Úr előtt.
18
Mikor pedig elvégezte Dávid az egészen égőáldozatot, és a hálaadó áldozatot, megáldá a népet a Seregek Urának nevében.
19
És osztogattata Dávid mind az egész népnek, Izráel egész seregének, férfiaknak és asszonyoknak, mindenkinek egy-egy lepényt, egy-egy darab húst, és egy-egy kalácsot; és elméne mind az egész nép, kiki az ő házához.
20
Mikor pedig Dávid hazament, hogy megáldja az ő háznépét is: kijöve Mikál, a Saul leánya Dávid eleibe, és monda: Mily dicsőséges vala ma Izráel királya, ki az ő szolgáinak szolgálói előtt felfosztózott vala ma, mint ahogy egy esztelen szokott felfosztózni!
21
És monda Dávid Mikálnak: Az Úr előtt, ki inkább engem választott, mint atyádat és az ő egész házanépét, hogy az Úr népének, Izráelnek fejedelme legyek, igen, az Úr előtt örvendezém.
22
Sőt minél inkább megalázom magamat és minél alábbvaló leszek a magam szemei előtt: annál dicséretreméltóbb leszek a szolgálók előtt, akikről te szólasz.
23
Ennekokáért Mikálnak, Saul leányának nem lőn soha gyermeke az ő halálának napjáig.
Átkozottak, és Istentelenek, a bálványimádó lányához, Mikhálhoz hasonlóan vélekedik így.
A bálványok, és a bálványimádok hasonlók a bálványaikhoz, akiknek van szemük, de nem látnak, van fülük, de nem hallanak, van kezük, lábuk, de nem használják, csak állnak, szószerint mint a szobor.
A halál gyülekezeteiben van ilyen "istentisztelet"
Malakiás próféta könyve » 4. fejezet
1
Mert ímé, eljön a nap, lángoló, mint a sütő-kemence, és olyanná lesz minden kevély és minden gonosztevő, mint a pozdorja, és megégeti őket az eljövendő nap, azt mondja a Seregeknek Ura, amely nem hagy rajtok gyökeret, sem ágat.
2
És feltámad néktek, akik félitek az én nevemet, az igazságnak Napja, és gyógyulás lesz az ő szárnyai alatt, és kimentek és ugrándoztok, mint a hízlalt tulkok.
3
És széttapodjátok a gonoszokat, és porrá lesznek lábaitok nyomása alatt azon a napon, amelyet én szerzek, azt mondja a Seregeknek Ura.
kimentek és ugrándoztok, mint a hízlalt tulkok.
érted?
Tudom nem, de remélem egyszer felszabadulsz, mert atyád sorsára jutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!