Nektek mi vagy mi lesz a bérma keresztnevetek és miért pont az?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 14:39
1/6 anonim válasza:
Erzsébet, és Árpádházi Szent Erzsébet miatt.
2/6 anonim válasza:
Teréz, Kis Szent Teréz a védőszentem. én is szeretnék úgy szeretni, ahogy ő tette. Van néhány dolog az életrajzában, ami nem annyira szimpatikus, de minden emberben van ilyen. Viszont akkora szeretettel volt Isten felé, amire nagyon jó lenne, ha én is képes lennék. Sokat lehet tanulni tőle.
Nem mi választjuk a védőszentjeinket, ők minket. :)
3/6 anonim válasza:
Nem én választottam, nem is használom és azóta sem hallottam róla.
4/6 tetris válasza:
Fazék. A Szent Fazék után, mert szeretek főzni.
5/6 anonim válasza:
én már nagyon sajnálom,h maradtam a saját nevemnél. utólag rájöttem milyen szép lett volna, ha az egyetlen ismert dédim nevét veszem fel. Rozáliának hívták...
6/6 csincsilla000 válasza:
Én a Dorottya vagyok.A keresztanyukámat hívták így,aki meghalt,és ezért szerettem volna az Ő nevét ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!