Melyek a legszebb bibliai idézetek?
Kedves kérdező,
Ön a gyilkolászást látja az idézetemben, én az őszinteséget. Szerintem NINCS SZEBB DOLOG AZ IGAZMONDÁSNÁL.
Isten ebben az idézetben világosan kifejti véleményét, követelményeit. Velem, vagy ellenem! Lehet a dolgot szépíteni, de akkor is ....
"Szerintem egy nagy üzenete van Istennek, hogy szeressük egymást, nem azt, hogy gyilkoljuk."
A titak által idézett részben is ez volt az üzenete?
"Nem tudom, mi lehetett, de ki van ragadva az a rész a kontextusból."
Fú, ez nagyon gyengére sikeredett.
És ezekhez mit szólsz:
"Áldott legyen, a ki megragadja és sziklához paskolja kisdedeidet! " Zsolt.137,9
"Meglakol Samaria, mert daczolt az ő Istenével. Fegyver által hullanak el; csecsemőik földhöz veretnek, és terhes asszonyaik ketté vágatnak." Hós. 14,1
"Szerintem egy nagy üzenete van Istennek, hogy szeressük egymást, nem azt, hogy gyilkoljuk."
Szerintem meg az, hogy aki ellen szegül Istennel az pusztuljon, legyen az testvér, barát vagy bárki más.
Ha Ön a nyálas ígérgetésekre kíváncsi, akkor legközelebb pontosítsa a kérdés címzettjeit.
Egy másik kedvenc idézetem ami megérintett és szívesen megosztok másokkal:
Jelenések,22.16
Én Jézus ... Én vagyok Dávidnak ama gyökere és ága: ama fényes és hajnali csillag.
Ezek szerint Jézus lenne Lucifer?
'A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre;
hogy tökéletes legyen az Isten embere, minden jó cselekedetre felkészített.(2Tim 1:16)'
''Kérjetek és adatik nektek;
keressetek és találtok;
zörgessetek és megnyittatik nektek.
Mert, aki kér az mind kap, aki keres az talál, és a zörgetőnek megnyittatik.(Mt7:7)
Zsoltárok könyve 23. rész
1.
Dávid zsoltára.
Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
2.
Fűves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
3.
Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az ő nevéért.
4.
Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszsződ és botod, azok vigasztalnak engem.
5.
Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam.
6.
Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!