Milyen vallást, ideológiát követsz?
Figyelt kérdés
Például keresztény, vagy taoista, vagy racionalista, vagy humanista... stb. Csak ennyit írjatok, akár korral és nemmel, de ez opcionális. És légyszi ne pontozgasson senki, nem véleményversenyt rendezek :)2013. máj. 18. 13:18
1/17 anonim válasza:
Római katolikus, templomba is járok, tehát gyakorlom a hitemet. 27/F
2/17 anonim válasza:
Hiszem, hogy a Biblia az élő Isten ihletett és tévedhetetlen beszéde, amely a tudomány és a történelem minden szempontjából pontos és tökéletes.
Keresztény 19/F
4/17 anonim válasza:
gaudiya vaisnava, azaz Krisna-tudat
5/17 anonim válasza:
kereszteny: punkosdi es evangelista
42 eves no 2 diplomaval
7/17 anonim válasza:
Ha nagyon kategorizálni kell, akkor buddhizmus.
8/17 anonim válasza:
Jehova Tanúja a Biblia Istenét szolgálom, Jézus követőjeként.
46/N
9/17 anonim válasza:
Nem tudom egy szóval leírni, ezért jellemzem: én abban hiszek, hogy a jó és a rossz cselekedeteinkért is jutalomban ill. büntetésben részesülünk, alias karma. Nem hiszek semmilyen istenségben sem.
10/17 anonim válasza:
Időnként használom a vallásokban található eszközöket,
de egyiket sem követem.
A saját utamon járok.
Szembemegyek az istenekkel (és félnek tőlem... mert én vagyok az ő lelkük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!