Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon válhatok e még egyszer...

Vajon válhatok e még egyszer baptista egyház tagjává?

Figyelt kérdés

Közel 30 éves vagyok van két csodás gyermekem egy férjem aki nem vallásos abszolút nem, sok olyan dolga van ami miatt egyre jobban vonz ez az egyház ez a nyugodtabb szeretet teljesebb életérzés.félek nem tudom mit szolna ha bevezetném azt hogy eljárnánk a gyerekekkel gyülekezetbe, de ugy érzem ez menekülés álca töle.

szeretném ha ő is azt érezné mint én és nem istenkáromló lenne.

2013. máj. 17. 12:08
 1/4 KZitus ***** válasza:
100%

Szia!

Kell, hogy legyen közöttetek annyi emberi bizalom, hogy beszélni tudj a férjeddel a vágyadról. Vagy lelki igényedről.

De előbb tisztázd magaddal, hogy Istennek akarsz-e megfelelni, vagy a saját vágyadat szeretnéd kielégíteni ezen a téren.

Mert hatalmas a különbség.

Tanulj a Bibliából, miért fontos Istenhez ragaszkodni és akkor nem lesz gond beszélned erről a férjeddel.

Tapasztalatból írom ezt. Az én férjemet sem érdekli (érdekelte soha) a vallás egyáltalán. Attól én hívő, hitemet gyakorló ember lettem. Sokkal jobb az életünk azóta.

2013. máj. 17. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
A még egyszer pontosan mit jelent?
2013. máj. 17. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérd Isten vezetését,imádkozom én is érted,drága testvérem,hogy világos útmutatást kapj Anyánktól!

Én is baptista vagyok,25 éves.2008-ban csatlakoztam a helyi gyülekezethez,nagyszüleim révén jártam én már korábban,de nem éreztem magam "jól" a gyülekezetben,nem voltam " felnőve",aztán 2008-ban kaptam elhívást,megszólított Isten,és én azóta hálás vagyok neki,tőle kaptam a férjem.Rengeteg ajándékot kaptam/kaptunk már Tőle.

Annak idején édesapám nem örült neki,hogy én gyülekezetbe járok,ő sem vallásos. De erősebb volt a hit,amit éreztem és nem foglalkoztam vele,hogy többször szemrehányást tett,hogy inkább discoba menjek.Azóta beletörődött, hála Istennek

Kedves Testvérem,ne add fel.Kérj Istentől tanácsot,és ő szádba adja azokat a szavakat,amelyeket a férjednek kell mondj,ne aggódj!

2013. máj. 28. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Anyánktól- Atyánk akart lenne,elírtam véletlenül...
2013. máj. 28. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!