A baptisták mit mondanak a tizedfizetésről?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 12:48
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok baptista, de vannak ismerőseim, és a legtöbb gyülekezetben van tized.
2/7 anonim válasza:
A tizedesek mit mondanak a baksisról?
3/7 anonim válasza:
Nincs tized a baptistáknál, minden alkalmon van gyűjtés, de csak önkéntes alapon.
4/7 anonim válasza:
Van minden alkalommal gyűjtés és aki tag (be van merítve és minden vasárnap jár) annak "kötelező".
5/7 anonim válasza:
A kötelező nem a legjobb szó. De újabban nyilván kell tartani a gyülekezetnek, hogy ki mennyit adományozott, mert el kell számolnia az állam felé, hogy honnan vannak a bevételek és ezt aláírásokkal is igazolni kell. Régen csak körbe ment a persely és mindenki annyit tett bele, amennyit akart. De ez az ország már ezt is tönkre tette. Most már a tagoknak névre szóló borítékokban kell átadni az adomány a pénztárosnak.
6/7 anonim válasza:
Utolsó ez elég fura, én még ilyet soha nem hallottam, nálunk nincs nyilván tartva, ki mennyit adományoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!