Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Apácának milyen előéletűnek...

Apácának milyen előéletűnek kell lennie? Mik a követelmények?

Figyelt kérdés
Hi! érdekes kérdésem lenne,lehet hülyének néznek páran.nem vagyok vallásos,semmi közöm hozzá.a hétvégén összejöttem 1 picit 1 angol csajjal,nem dugtunk,mert nem akart,elfogadtam.még mindig hiányzik és irkálok neki,de aztmondta ne rakjam fel a képeket amik készültek,mert a nővére apácazárdába akarja küldeni...nemtudom,hogy ezzel le akar rázni vagy csak szivat,de őszintén 1 teljesen normálisan öltöző dekoratív csaj,sok baráttal meg mindennel minek menne apácának??egyszerűen nem tudom elhinni...
2013. máj. 9. 18:04
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nõvére akarja zárdába küldeni, az már úgy régen nem működik. Hivatás kell hozzá, ha nincs egy napot sem bírna ki ott.

Kérdésedre válaszolva nincs előélethez kötve. Ha pl valaki korábban ateista volt, vagy falta a nagybetűs Életet, de megtért, vagyis Isten mellett döntött, és úgy gondolja, hogy a hátralevő életét Istennek szolgálva akarja élni, egy szerzetesközösségben, akkor nincs akadálya. Ami fontos, hogy a megtéréstől minimum három évnek kell eltelnie.

Hangsúlyozom, hogy a nővére akarja küldeni olyan nincs!

2013. máj. 9. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!