A Francia idegenlégióban mik az orvosi követelmények?
1. Ha csak a filmekből tájékozódsz, akkor minek válaszolsz?
Voltál már a Légióban kiképzésen? És a Navy Seal-nél?
Egyébként nem igaz, hogy nem fogjátok fel - ez rád vonatkozik kedves kérdező - , hogy SENKI nem fogja ezt a kérdést megválaszolni itt, de ha kb. 5 perccel többet szánnál a kutakodásra, akkor már megtaláltad volna, hogy igen, mint minden hadseregben nézik a lúdtalpat, a térdet, sőt minden végtagod minden porcikáját végignézik, és bizony a gerincet is.
És gerincferdüléssel kb. annyi esélyed van bekerülni, mint Mila Kunisnál. Semmi. Nem hülyék. Lúdtalp az más téma, tényleg nem mindegy milyen mértékű, illetve van e más deformáció (nagyjából minden 3-4. embernek van lúdtalpa...) de ezt megint nem itt fogják megmondani neked. Annyi tény, hogy lúdtalpasokat vettel már fel, de sose tudni mi alapján válogatnak.
Nem egyiknél se voltak. Pont ezért nem írok le soha olyat, hogy a légiósok uránmagos töltényt sz@rnak és az amerikai tengerészgyalogság hozzájuk képest apácazárda. Mert ez hülyeség. Másrészt nem is értem az összefüggést a gerincferdülés és a kiképzés keménysége között. Ugyanis egy gerincferdüléssel még egy "normál" munkahely - amiben fizikai, vagy állómunkát végeznek - is kibírhatatlan, nem hogy egy hadsereg!
Tehát a válasznak semmi értelme. Én leírtam mások tapasztalatát - amit a kérdező is megtalált volna máshol, ha keres - az nem az én problémám, hogy ez sokaknak nem tetszik.
Mégis milyen választ lehet adni arra, hogy lúdtalppal be lehet e lépni? Ha már gágog akkor nem, de ha még csipog akkor igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!