Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sok sátánista miért hord...

Sok sátánista miért hord fordított keresztet? Nem tudják, hogy az Szent Péter jelképe, vagyis semmi köze a Sátánhoz?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Egyszerűen mert lázadni menő, de még ehhez sincs túl sok eszük.
2013. máj. 6. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
És azt tudod, hogy a sátánizmusnak semmi köze a kereszténységhez?
2013. máj. 6. 21:06
 3/9 A kérdező kommentje:

Az tény.

(Megjegyzem, hogy nem vagyok vallásos.)

2013. máj. 6. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
8%
Nos igen! És még ha azt is hozzá tesszük, hogy a Krisztus-követőknek (ezen belül Péter apostolnak) sincs semmi közük a kereszthez (vagy a fordított kereszthez), mint vallásos "jelképhez", na akkor döbbenünk csak meg igazán!
2013. máj. 6. 22:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Igenis, van közük.
2013. máj. 6. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
Ugye nem állíthatjuk a Biblia alapján, hogy az apostolok és a tanítványok csókolgatták volna Jézus kínzó és kivégzőeszközét??? Ugye nem a Bibliában van leírva, miként kell keresztet vetni???
2013. máj. 6. 22:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát, pedig marhára semmi köze nincsen hozzá. Sőt, a sátánista vallásban nincs is istenkép, és a sátán nem a bibliai sátán, hanem az egyén.

"Jelen vallásban Sátán nem egy konkrét, létező istenség vagy démon, mely imádatot igényel. A sátánisták nem imádnak semmilyen természetfeletti lényt. Sátán az erős, független egyént jelképezi, aki saját erejéből él. A sátánista önmaga megváltója, nem külső erőtől várja azt."

"A sátánisták nem imádják a Bibliában szereplő Sátánt, aki Isten ellentéte és ellenfele. "

2013. máj. 7. 01:06
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Akkor ezt velük is közölni kellene! :DDDD

És azért szólnék csendben, hogy nem a kereszténység szokása a kereszt csókolgatása. Én még egy felekezetben sem találkoztam ilyennel, viszont egyszer láttam egy brazil szappanoperában, mert az asszony ott hagyta bekapcsolva, én meg leültem megnézni. Zokogva álltam fel.

2013. máj. 7. 07:26
 9/9 anonim ***** válasza:

jó, akkor kezdjük ott, hogy az átlagkeresztény sátánizmuskép nem egyenlő a sátánista egyházzal, és a sátánizmus különböző formáival. a legtöbb kölyök max pózolásból hord valami olyat és sátánistának hívja magát, de ezek nem tudnak sokat róla, csak botránkoztatni akarnak.

ráadásul az enm igaz, hogy a sátánizmus ateista, többféle sátánizmus létezik, van ami ateista, van ahol választható az ateizmus illetve bármilyen más pogány istenek imádata, fekete mágia és ilyen dolgok.

[link]

2013. máj. 7. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!