Ha egy arab lánnyal akarok szexelni az mivel jár, mire figyeljek, vagy tényleg olyan nehéz velük lefeküdni? Csak szexre
Àlljunk meg,nem Aràbiàban,vagy hasonlo orszàgban van a làny,hanem itt Magyaroszàgon?Elöször is ha csak leakarod fektetni,és könnyen adja magàt,akkor egyàltalàn nem lesz mitöl félned.
Nem értem hogy jönnek a vàlaszok,hogy lelönek,kinyirnak stb..
Én ismerek nem egy muszlim embert,akik a kulturàjukat màr-màr alig örzik.Làttam olyan hölgyeményt hogy annak ellenére hogy vallàsosnak vallotta magàt a dekoltàzsa igen mély volt,amit a Koràn szerint nem szabadna.
Jo ha megbizonyosodsz hogy hogyan élnek,mennyire tartjàk a kulturàjukat.
De én nem hinném hogy ennyire aggodnod kellene.Egyébként muszlim férfi muszlim nöt vehet csak feleségül,és forditva,de ha az orsz^àgukat elhagyjàk,ezt tapasztaltam,akkor bizony nagyon csipik kostolgatni az europai fehér nöket...
Németországban öltek már meg muszlim nőt a rokonai, mert nem csípték a pasiját. "Becsületből." Németország meg nincs olyan messze...
Kettős mérce van amúgy náluk. A férfinak mindent szabad, kóstolgatni az európai nőket, ahopgy az előző válaszoló is írta. A nőknek azonban semmit, csak amit a család, illetve a férfirokonok megengednek. A szüzessége ugyanis érték, olyan érték, amit nem lehet pótolni.
Vannak liberálisabb muzulmán országok is, mint pl Törökország, de ott is előfordul, hogy a külföldön tanuló török fiú európai barátnőt tart évekig, hitegeti, ámírgatja, lefekszik vele, együtt él vele, aztán amikor hazamegy, szemrebbenés nélkül elveszi azt a szűz, török lányt, akit a családja kijelölt neki.
Én azt mondom, legyél elővigyázatos. Itt van a családja? Tud arról, amit terveztek? Mennyire vallásosak? Ha eléggé, akkor simán előfordulhat, hogy jól megveretnek téged, a lány meg még rosszabbul járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!