A Metal zenekarok, akik fordított keresztet, pentagrammot hordanak, mennyire sátánisták?
Mit képviselnek a sátánizmusban, meg milyen szerepük van?
Gondolok én itt most olyanokra, mint a black metal, vagy ez a zenekar: http://www.youtube.com/watch?v=t8roxM1k02g
Ezek egyszerűen aberrált emberek, akik a kecskefejűt (=az Állatot) imádják és istenítik.
A kecskefejű, a "gót" = az Állat: az ostobák istene... valójában a saját magukban lakozó állatot imádják és istenítik (élik).
Ilyen értelemben az Állat az antikrisztus.
Akiben lélek lakik és tud magáról, az nem imádja az Állatot...
csak azok imádják, akik nem tudnak magukról, ők a második halál (!) népe.
"bosszantalak majd benneteket nem-néppel" (gyülevész, állati csordával)
Az én erős istenem megveri ezeket az ostobákat....
...ott volt a szépség és ezeknek a csúfság (a legalsó rezonanciák) kellettek.
A kecskefejűhöz nincsen közöm!
-Mi történik velük?
-Kapnak egy "ihletet" és a kapott ihlet elkezdi őket vinni és már nem is tudják, hogy hová mennek.
Ezt az emberi létállapotot két irányba lehet elhagyni,
ők lefelé hagyják el.
Minden lény teremtő és minden lény felelős azért, amit teremt.
Itt van ez a rendszer (= ez az univerzum)... ez a rendszer törvény (=szabályköteg) alatt van...
nincs semmilyen személyes istene,
valójában egy "intelligens mechanika" vezérli.
Ezek a metálosok a keresztény típusú egyházi aberrációra válaszként jelentek meg,
volt egy hosszú ideig tartó gonosz elfojtás,
ami mostanra viszonylag háttérbe vonult,
ezért ezek a tetőtől talpig aberrált srácok
most kiengedik egy kicsit a gőzt.
Néhány évtized múlva majd az Európát meghódító iszlám gatyába fogja őket rázni rendesen,
addig tombolhatnak...
Ez egy energetikai rendszer, ahol a gyengét - az összes álszent hazudozás ellenére - rövid úton elintézik.
Ezek a beteg srácok így próbálják erősnek mutatni magukat.
Talán félnek... Értelem, ismeret nincsen bennük, hát üvöltenek és feltűnő jeleket vesznek magukra. :-)
Jól van, nem érdekel, akkor is nekik adok igazat.
Egyáltalán nincs bennük semmi "aberált", csak unják ezt a sok hazugságot.
Szerintem ezek a mohamedán, iszlám, keresztény, stb ostoba ember sokkal aberáltabb, idiótább.
Nekem is van metálzenekarom, nekünk is van halállal kapcsolatos szövegünk, de még Máté evangéliumából is merítettünk az of seeds and tares (búzáról és konkolyról) című dalunkba.
De mégsem vagyunk sem ateisták, sem sátánisták, nem is foglalkozunk az egyházzal, nem lázadásból csináljuk, hanem pusztán azért mert ezt tudjuk/szeretjük csinálni.
Bár tény hogy nincsenek vallás, vagy Isten ellenes dalaink, de sok keresztény már az első két akkord után elkönyvel minket, ami hatalmas hülyeség. Nagyanyám kántor volt, Nagyapám pedig az egyházgondnoka a falunak, és a plébániának. katolikus iskolába jártam de ettől függetlenül a Melodeath metalban tudok kiteljesedni ennyi.
És mégegyszer mondom ez nem pózerség, nem lázadás ez én vagyok.
Nem rossz, nem rossz.
Talán a "Of Seeds And Tares" tetszik nekem legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!