Ha valaki Magyarországon felveszi a rasztafári vallást, akkor az legálisan fogyaszthatna marijuánát?
Figyelt kérdés
Baráti körömben jött elő ez a téma, mivel a raszták azért fogyasztják, hogy így kerüljenek közelebb az istenükhoz, tehát a vallásuk része, szóval arról beszélünk, hogy ha valaki itt M.o. -n felveszi ezt a vallást, az fogyasztatja-e legálisan, mondván hogy a vallása része. És mint tudjuk a szabad vallásgyakorlás alkotmányos jog.2013. ápr. 23. 16:18
11/13 anonim válasza:
Nem lehet az előttem leírtak miatt. Ahogy nézem ez csak egy elméleti kérdése, de én ateistaként csak egy dolgot tudok mondani. Ez kétszínűség. Nincs is annál undorítóbb mint amikor valaki arról papol hogy mennyire vallásos, aztán pedig olyanokat csinál amitől a bicska is kinyílik a zsebemben.
12/13 anonim válasza:
A fű csak az intelligencia hiányos embereknek kapu drog, az alkohol egy olyan kábítószer ami megöli az embert, a Marijuana nem képes megölni nem lehet bele halni mint az alkohol mérgezésbe, nem is butít annyira, sok ember elvakultan ítél. Én végig füveztem a fiatalkoromat, van érettségim, szakmám, autóm, állásom, és rendes ember vagyok :)
13/13 anonim válasza:
Nem fogyaszthatod legálisan attól hogy a valláshoz csatlakozol.
Amúgy én is mindig nevetek hogy a fű kapudrog el kell ítélni. Minden füves heroinista lesz stb..... Te jó ég... Mennyi düh van ezekben az emberekben ??
Viccbe illő szituáció... Ahogy Alborosie fogalmazott egy számában : 'International Drama'
Én is szoktam néha fogyasztani és mégis van érettségim, egyetemre járok, néha dolgozok jól megy a tanulás stb.... a fűnek nincs köze a heroinhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!